Небезпека централізованих бірж: краще самостійне управління?

Небезпека централізованих бірж: краще самостійне управління?

Зосереджені біржі проти самостійного управління: що безпечніше для ваших криптовалют?

Головний технолог Ripple, Девід Шварц, висловив сумніви щодо безпеки зберігання криптовалют на централізованих біржах. У нещодавній онлайн-дискусії Шварц підкреслив потенційні ризики для коштів користувачів у разі фінансової нестабільності біржі.

`У мене немає конкретних підстав вважати, що зберігання криптовалюти на Coinbase небезпечно. Але, як і з іншими централізованими біржами, якщо вони допустять достатньо помилок, ваші кошти будуть втрачені. Для багатьох все ще краще, ніж самостійне управління, оскільки ймовірність помилок вище,` - Девід `JoelKatz` Шварц.

Шварц зазначив це відповідаючи Джо Карласаре, комерційному практикуючому адвокату, який проаналізував потенційні ризики зберігання коштів на криптобіржах. За словами Карласаре, внесення коштів на криптобіржу перетворює вкладника в кредитора без забезпечення для біржі.

Карласаре пояснив, що в такий спосіб вкладник фактично позичає гроші криптобіржі без забезпечення кредиту колатералом. Крім того, він зауважив, що біржі структурують модель внесків таким чином, що вкладник не має будь-якого забезпечення або інтересу в будь-яких активах боржника. Таким чином, люди, які вносять кошти на криптобіржу, мають мало прав чи навіть жодних прав, якщо біржа збанкрутує.

Для ілюстрації свого твердження, Шварц навів приклад співробітництва з ситуацією у Synapse, де повідомляють, що є прогрес у виплаті депозитів постраждалим клієнтам. За словами технологічного директора Ripple, у випадку з Coinbase, вважається, що криптобіржа має достатньо доларів США і достатньою документацією для визначення власності на кошти.

Щодо думки, що готівка USD на Coinbase утримується FDIC-страховим банком, Шварц пояснив, що FDIC буде захищати вкладників, лише якщо банк зламається. Таким чином, якщо криптобіржі, як Coinbase недієспроможні, вкладники все одно втратять, так само, як у Synapse.

Відомості, наведені в цій статті, є лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не складає фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають в результаті використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть