Wintermute інтегрує ліквідність криптовалют в oneZero, розширюючи доступ до 350+ торгових пар

Wintermute інтегрує ліквідність криптовалют в oneZero, розширюючи доступ до 350+ торгових пар

Wintermute приводить 350+ криптовалютних пар до традиційної фінансової системи через oneZero

Wintermute інтегрує ліквідність криптовалют в екосистему oneZero, розширюючи свій охоплення в традиційній фінансовій сфері (TradFi). Цей крок дозволяє банкам та установам отримати доступ до понад 350 криптовалютних торгових пар з передовими функціями. Постачальник криптоліквідності Wintermute розширює охоплення TradFi

За офіційним повідомленням, Wintermute Asia Pte. Ltd, підконтрольна глобальній фірмі з алгоритмічного трейдингу Wintermute Group, інтегрувала свою ліквідність на місцевому ринку і CFD в екосистему oneZero.

Інтеграція дозволяє мережі банків та фінансових установ oneZero отримати доступ до ліквідності для понад 350 місцевих торгових пар і CFD. Цей розвиток припадає на час, коли Wintermute повідомляє про тритисячне зростання обсягів торгівлі CFD з моменту запуску продукту в березні.

Євген Гаєвий, Генеральний директор, Group Wintermute, Джерело: LinkedIn

“Ми побачили значний приплив учасників традиційного ринку валют, що входять в простір, шукаючи постачальників ліквідності першого ряду,”, - прокоментував Євген Гаєвий, Генеральний директор Wintermute, зауважуючи зростаючий інтерес до криптотрейдингу, особливо до OTC-очищених похідних, таких як криптовалютні CFD.

Пропозиція Wintermute через oneZero включає вузькі спреди, конкурентні маржі, відсутність комісій та 99,9% ефективність. Компанія також впровадила підтримку мультивалютного заставного кредиту, що дозволяє трейдерам використовувати різноманітні криптовалюти, включаючи токени з живим стекінгом, як заставу поруч із фіатними грошима.

“Wintermute має вражаючий історичний рекорд надійної ліквідності для сотень цифрових активів, забезпечуючи доступ до ринку для банків та інших корпоративних клієнтів`, - прокоментував Ендрю Раліх, Співзасновник та Генеральний директор oneZero.

“Можливість oneZero пропонувати інноваційні можливості для різних активів поряд із нашими провідними пропозиціями на ринку валют, всі підтримані міцною структурою даних та аналітики, яка продовжує відрізняти наші пропозиції”.

Останні співпраці

Ця інтеграція слідує за успішним партнерством Wintermute з CME в листопаді 2023 року. Очікується, що цей крок покращить ефективність торгівлі та управління капіталом для учасників екосистеми oneZero.

Сем Ньюмен, Керівник цифрових активів з брокерства, TP ICAP, Джерело: LinkedIn

“TP ICAP щасливий співпрацювати з Wintermute як ще один довірений учасник блок-торгівлі продуктами криптовалютної групи CME”, - прокоментував Сем Ньюмен, Керівник цифрових активів з брокерства у TP ICAP минулого року. “У такому швидкозростаючому та захоплюючому ринку фантастично бачити криптонативні фірми, такі як Wintermute, які отримують доступ до традиційних продуктів та послуг, що підтверджує нашу віру в те, що зростання цього ринку набуває імпульсу”.

В грудні 2023 року Wintermute увійшла в співпрацю з WOO X для збільшення ліквідності та ринкової ефективності, виступаючи у якості визначеного постачальника ліквідності. Це партнерство є частиною трансформації бізнес-моделі WOO X, яка включає інтеграцію провідних постачальників ліквідності.

Два місяці тому oneZero та Options Technology, постачальник сервісів інфраструктури для ринків капіталу, також оголосили про розширену співпрацю. Мета цієї співпраці полягає в покращенні інтеграції між платформою oneZero та об`єднаною службою даних Options Activ через спеціалізоване API-підключення. Це поліпшення призначене для оптимізації операцій для спільних клієнтів, сприяючи більш ефективній взаємодії між багатокласовим ринковими даними Options та ліквідністю, агрегуванням та ризиком одногоZero.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть