Назад до майстраєні: Майкл Сейлор і ринок біткоїнів

Назад до майстраєні: Майкл Сейлор і ринок біткоїнів

Майкл Сейлор реагує на початок відновлення біткоіна

“Головний впливовий особистість в галузі біткоіна” Майкл Сейлор, який є також співзасновником та виконавчим головою великого розвідувального підприємства MicroStrategy, звернувся до свого акаунту на платформі X (широко відомої як Twitter у минулому), щоб відреагувати на зростання ціни біткоїна, яке розпочалося у неділю і дало змогу провідній криптовалюті у світі на короткий час повернутися на рівень $63 000.

Сейлор ще раз опублікував один із своїх мотиваційних постів про біткоін, які він ділиться зі спільнотою BTC щодня (кілька з них) на X, крім неділі. Сейлор реагує на стрімке зростання ціни біткоіна

Майкл Сейлор опублікував зображення бокової частини літака з відкритими дверима та сходами, які запрошують пасажирів (не видимих на зображенні) на борт. Чорний літак виглядає стильно з золотими літерами на боці, на яких написано `Біткоін`.

“Не пропустіть рейс. #Біткоін”, - каже пост, запрошуючи інвесторів приєднатися до біткоїн-тренування, поки ціна все ще доступна, здається.

Over the last 24 hours, Bitcoin has reversed and began to ascend, adding roughly 5% and jumping to the $63,000 level. However, a small rebound later took BTC a little down. But currently it is still striving to surpass the $63,000 price mark.

Протягом цих вихідних, біткоїн відновився на 8,58%, піднявшись з $57 955. Раніше сьогодні інший біткоїнер, головний виконавчий директор Jan3 Самсон Мао, в твіттері зазначив, що він очікує, що BTC ніколи більше не повернеться нижче рівня $60 000, оскільки, за його раніше опублікованими твітами цього року, Біткоїн має намір дістатися до $1 мільйона наступного року. Але якщо це не станеться, він додав, це все одно станеться незабаром.

Популярний крипто-ютубер Ларк Дейвіс опублікував твіт, в якому заявив, що очікує, що ринок криптовалют скоро зміниться і піде вгору. Він поділився декількома ключовими причинами, що підтримують його заяву.

Серед основних причин було завершення масштабних продажів біткоїнів німецькими компаніями (всього було продано 50 000 BTC), а також він вважає, що кінець FUD щодо виплат біткоїнів від Mt Gox вже наступив. Крім того, Дейвіс зазначив, що влиття в спотові ETF на біткоїн знову є великими – на минулому тижні загальний приплив становив $1 мільярд. Він також додав, що в спотових ETF на Ethereum може бути запущений в будь-який день.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть