Найбільша біржа в Австралії додала мемкойн SNEK до списку

Найбільша біржа в Австралії додала мемкойн SNEK до списку

Найбільша біржа Австралії включає у список Кардано Мемкойн SNEK

Відома австралійська криптовалютна біржа Swyftx оголошує про включення мемкойна Snek (SNEK) на основі Кардано, оскільки ціна зросла на 11,23% за 24 години.

Згідно з сьогоднішнього оголошення, користувачі Swyftx тепер можуть купувати та продавати мемкойн під спот торговельною парою SNEK/AUD.

Проте, біржа не розголошувала, коли користувачі можуть вивести свої токени SNEK. Варто зазначити, що торгівля SNEK почалася сьогодні на Swyftx о 05:00 AM (UTC).

Видатний посланник Кардано купує SNEK на Swyftx

Зазначимо, що видатна фігура спільноти Кардано Пітер підтвердив, що торговельна діяльність по SNEK вже розпочалася на Swyftx, яку він назвав `найбільшою криптовалютною біржею Австралії`. Пітер підтвердив інформацію, поділившись скріншотами своєї покупки SNEK.

За словами нього, SNEK є одним з перших токенів на базі Кардано, які отримали лістинг на криптовалютній торговій платформі. Він передбачає подальші лістинги, що передбачають включення інших активів на базі Кардано на біржі.

Swyftx - це ліцензована криптовалютна біржа в Австралії, запущена двома популярними технологічними ентузіастами, Енгусом Голдманом та Алексом Харпером в 2018 році.

Шість років після запуску вона стала однією з провідних бірж в Австралії та Новій Зеландії, пишаючись понад 700 тисячами користувачів в обох регіонах.

Біржа пропонує високий рівень безпеки, якісний обслуговування клієнтів, дружній інтерфейс та значно низькі комісії. Інформація з її веб-сайту стверджує, що Swyftx підтримує понад 350 цифрових валют, включаючи Bitcoin та Ethereum.

SNEK стрімко зростає на 11,23% за 24 години

Значення лістингу SNEK на великій біржі, такій як Swyftx, не може бути переоцінене. Зазначимо, що цей крок очікується збільшити популярність монети і, можливо, збільшити її прийняття.

Оголошення слідує подвійним цифровим стрибком у ціні SNEK. Дані з CoinMarketCap показують, що SNEK зросла на 11,23% за добовими котируваннями до $0.001105. Так само, ціна токена зросла на 29,71% протягом минулого тижня. На момент редакції SNEK має обсяг за 24 години 1,11 мільйона доларів та ринкова капіталізація 80,87 мільйона доларів.

Крім Swyftx, SNEK вже привернула увагу інших популярних криптовалютних бірж. З моменту її офіційного дебюту у квітні 2023 року, мемкойн Кардано був включений до списку на MEXC, Gate.io, Bitrue, BingX та CoinEx, серед інших.

У минулому році Binance викликав спекуляції про можливий лістинг SNEK після того, як він опублікував торговий посібник, що стосується мемкойна. Однак він ще не включив токен у список.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть