Набір активів Bitcoin ETF: Фонд Fidelity досяг $10 млрд

Набір активів Bitcoin ETF: Фонд Fidelity досяг $10 млрд

Знімок Bitcoin ETF: Фонд Fidelity досяг позначки в $10 млрд серед великого припливу тижня

Фонди Bitcoin в США зібрали понад $1 млрд активів на минулому тижні, що становить тижневий загальний обсяг, який ця категорія рідко досягає в останні місяці.

Це найвища тижнева сума припливів за період з 3 по 7 червня, коли в фонди увійшло $1,8 млрд.

Чисті припливи для 10 американських спотових фондів Bitcoin, відстежуваних Farside Investors, зараз становлять $15,8 млрд з моменту запуску у січні.

«Ми вважаємо, що відчутна слабкість цін через продажі біткоїну німецьким урядом та зміна настроїв через менш, ніж очікувалося CPI в США, змусила [інвесторів] додавати позицій», - написав у звіті в понеділок голова досліджень CoinShares Джеймс Баттерфілл.

Читати більше: On the Margin Newsletter: Криптовалюта може здаватися вниз, але ось чому аналітики залишаються оптимістичними

Фонд Wise Origin Bitcoin від Fidelity Investments (FBTC) досяг міліарда активів під управлінням минулого тижня, ставши лише третім таким пропозиціям, що досягло цього рівня.

iShares Bitcoin Trust від BlackRock (IBIT) очолює сектор фондів BTC з $18,2 млрд. ETF Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) - з майже $30 млрд активів після конвертації в ETF і збиттям $18,6 млрд з того часу - становить близько $15,7 млрд.

Чисті припливи FBTC у розмірі $358 млн з 8 по 12 липня були другими за IBIT у розмірі $523 млн. Близько $35 млн капіталу інвесторів покинуло GBTC.

Читати більше: Трекер Bitcoin ETF

П`ятниця стала шостим поспіль днем чистих припливів у спотові фонди Bitcoin в США - першим таким стрімжем з 19-денним стрімжем припливів, який зупинився 7 червня.

Аналітик Fineqia International Маттео Греко зауважив у понеділковій дослідній замітці, що Bitcoin ETF тепер утримують близько $51 млрд поєднаних активів, що становить приблизно 4,5% від загального запасу BTC.

Незважаючи на останні виливи, він додав, що торговельний об`єм залишається нижчим за середній (але досить високим для липня) - загалом майже $7 млрд за тиждень.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть