Тренд BNB в підйомі до $546

Тренд BNB в підйомі до $546

BNB відновлюється та прориває початковий бар`єр у $545

BNB (BNB) відновився після падіння 5 липня. Аналіз монети BNB за Coinidol.com.

Тривалість тенденції ціни BNB: ведмежа

5 липня BNB впав до мінімуму у $455.20, а потім відновився. З 8 липня BNB продовжує свій восходящий тренд і піднявся до максимуму на 21-денне SMA або $545. Були деякі проблеми з тим, щоб утримати ціну вище 21-денного рухомого середнього значення. Як тільки ціна криптовалюти прорветься вище 21-денного SMA, вона відновить свій восходящий тренд. Позитивний настрій буде тривати до тих пір, поки не досягне висоти 50-денного SMA або $590.

Проте, випереджаючий сценарій стане безплідним, якщо альткоїн буде відхилений на 21-денному SMA. Криптовалюта відступить і залишиться у коридорі вище підтримки на рівні $470, але нижче 21-денних рухомих середніх значень. BNB/USD тепер вартує $546.

Читайте також: Coinidol.com

Показники індикатора BNB

Після ралі, цінові бари на 4-годинному графіку піднялися вище ліній рухомих середніх значень.

На щоденному графіку цінові бари знаходяться нижче ліній рухомих середніх значень, але не нижче 21-денного SMA. Восходящий тренд стримується опорою на рівні $545 чи 21-го дня SMA. Прорив вище 21-денного SMA приведе до росту криптовалюти.

Технічні показники:

Ключові рівні опори – $600, $650, $700

Ключові рівні підтримки – $400, $350, $300

Яка буде наступна для BNB/USD?

BNB відновився зі свого спадного тренду, з ціновими барами, що виходять вище ліній рухомих середніх значень на 4-годинному графіку. Ціна альткоїна торгувалася вище рухомих середніх, але нижче максимуму у $540. 14 липня ціна криптовалюти відскочила вгору і перевищила максимум у $540. Опір на рівні $545 уповільнив восходящий тренд криптовалюти.

Coinidol.com раніше повідомляв, що 1 липня вбули не змогли утримати ціну вище 21-денного SMA, що призвело до подальшого падіння криптовалюти. Ведмеді прорвали поточну підтримку на рівні $551 і досягли нового мінімуму в $454.

Відмова відповідальності: Цей аналіз та прогноз є персональними думками автора. Вони не є рекомендацією купувати чи продавати криптовалюту і не повинні розглядатися як рекомендація від CoinIdol.com. Читачам слід провести своє дослідження перед інвестуванням у фонди.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть