Можливе розблокування Bitcoin у Китаї: наслідки для ринку

Можливе розблокування Bitcoin у Китаї: наслідки для ринку

Повернення Bitcoin до Китаю? Майк Новограц під сумнівом можливого розблокування

У мережі почали розповсюджуватися чутки про можливу зміну позиції Китаю по відношенню до Bitcoin (BTC). Якщо це правда, це може суттєво позначитися на глобальному ринку криптовалют.

Майк Новограц, відомий інвестор у сфері криптовалют, визнав ці недавні чутки і підкреслив їх можливий вплив на галузь. Він згадав схожі чутки і сказав, що зацікавлений дізнатися, чи є в них хоча б один відблиск правди.

Якщо це правда, і це вже другий раз за тиждень, коли я чув про це, це велике подія. Чи є у кого-небудь інсайти?? https://t.co/SJrNhjCAw5 — Майк Новограц (@novogratz) 15 липня 2024 р.

Китаї має досить складну історію взаємовідносин з Bitcoin, оскільки спочатку він був відкритий для технології, навіть відкривши внутрішню біржу в 2011 році. Однак до 2013 року все змінилося. Китай та Bitcoin

Таким чином, кілька років тому фінансовим установам було заборонено проводити операції з Bitcoin та майнинг. Це був початок серії жорстких заходів, включаючи заборони на біржах та обмеження на покупку криптовалют юанем.

Важливо відзначити, що на відміну від цього, Гонконг пішов на крок до ширшої адопції криптовалют минулого року, відкривши торгівлю spot Bitcoin.

Окрім негайного економічного впливу, можливе розблокування може мати політичні наслідки. По мірі того, як США все більше входить на ринок криптовалют з дозволів на ETF Bitcoin та Ethereum, Китай може побачити можливість конкурувати за гегемонію в цифровому валютному просторі.

Якщо підтвердиться цей поворот Китаю на користь криптовалют, це може мати значний вплив на ринок, можливо, призведе до значних рухів цін та швидшої глобальної адопції. Перш ніж настав другий півріччя 2024 року, громадськість криптовалют очікує будь-які офіційні анонси від китайських влад з підвищеним інтересом.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть