Бутерін і проблеми внутрішнього повітря

Бутерін і проблеми внутрішнього повітря

Ось чому Віталіку Бутеріну `відмовляють у співпраці`

Співзасновник Ethereum Віталік Бутерін жартував про свою `відмову у співпраці` в соціальних мережах після висловлення важливості очищення внутрішнього повітря.

`Це я, початок 2024 року: хм, я давно не був відмовлений, можливо, мені слід сказати щось гостре та провести ще один раунд... Я, липень 2024 року: відмовлений у... намагаючись не отримати повітряні захворювання`, - додав Бутерін.

У суботу канадський програміст додав фото себе, який носить маску на літаку поруч із монітором якості повітря, що показує підвищені рівні CO2.

Він пояснив, що сучасні літаки зазвичай мають досить чисте повітря через вентиляцію та фільтрацію, але ці механізми зазвичай вимикаються, коли літак знаходиться на землі.

Бутерін хвилюється через багато різних вірусів, які потенційно можуть забруднити повітря.

`Сам по собі CO2 не є (основною) проблемою, скоріше це спосіб проксі для вимірювання того, що близько 7% повітря, яке я вдихаю, - це повітря, яке видихають інші люди. 3000+ ppm означає *багато* різних вірусів`, - додав Бутерін у дописі на соціальній мережі X.

Бутерін давно зосереджується на покращенні якості внутрішнього повітря та гігієни повітря. З цим на увазі, реакція криптовалютної спільноти, яка буквально переповнена антиваксерами та теоретиками змови, була очікувано нестерпною. Багато користувачів напівжартома висловили бажання продати свої запаси Етеру у відповідь на пост Бутеріна. Деякі також вдалися до використання ад гомінемних образ.

`Різниця між роздумами за крипто та роздумами крипто споживачів досить вражаюча`, - зауважив один користувач соцмережі.

Бутерін не невідомий контроверсійним точкам зору. У 2022 році він привернув до себе критику після того, як висловив думку, що синтетичні утроби можуть потенційно зменшити гендерну нерівність.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть