Зростання Bitcoin: чи є це можливість?

Зростання Bitcoin: чи є це можливість?

Цей раніше працюючий індикатор знову дає сигнали в Bitcoin! Зростання чи падіння?

У той час як Bitcoin пішов горизонтальною траєкторією минулого тижня після втрат, ціна коливалася між 57 000 і 58 000 доларів.

Поки інвестори чекають на прорив вище 60 000 доларів, досвідчений аналітик поділився основними рівнями підтримки та опори, на які варто звертати увагу в Bitcoin.

На цей момент аналітик вказав, що основними рівнями опори для BTC є 61 340 та 64 620 доларів, а критичним рівнем підтримки є 57 670 доларів.

Аналітик також розглянув чотиригодинну діаграму Bitcoin і відзначив, що ціна утворює висхідний трикутниковий патерн.

Враховуючи цей патерн, аналітик стверджував, що якщо BTC успішно прорветься вище рівня опори 59 200 доларів, ціна може зрости до 63 800.

Нарешті, аналітик заявив, що дані, які призвели до зростання Bitcoin останні два рази, знову дали сигнал.

На цей раз Мартінес вказав, що після втрат інвесторів Bitcoin, коли ціни впали нижче 12%, ціна зросла на 104% і 193%, і сказав, що втрати, оцінені інвесторами, знову впали нижче -12%.

Сигнал, який призвів до зростання аналітику на 104% та 193% останні два рази, знову загорівся, і якщо історія повториться, Bitcoin може бути на порозі великого ралі. `Останні два рази, коли втрати трейдерів Bitcoin впали нижче -12%, BTC піднявся на 104% та 193% відповідно.

Тепер реалізовані збитки знову нижче -12%!`

Не є інвестиційними порадами.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть