Попередження Cardano: немає розіграшів ADA

Попередження Cardano: немає розіграшів ADA

Попередження Cardano: важлива попередження, немає розіграшів ADA

Очікуючи багатоочікуваний апгрейд Чанг, спільноті Cardano було винесено важливе попередження: Обережно з шахрайськими схемами розіграшу ADA.

Апгрейд Чанг є завершенням багатьох років наполегливої роботи для екосистеми Cardano та відзначає значний крок у напрямку мінімально життєздатного управління on-chain, як це вказано в CIP-1694.

Спільнота Cardano виходить в епоху Вольтера, створюючи саморозвиваючийся блокчейн та відкриваючи шлях вперед для галузі, коли стейкпули оновлюють свої вузли для підтримки нового протоколу.

Цей великий апгрейд викликав широкий інтерес у криптоспільноті. Однак цей збільшений інтерес збільшує ризик шахрайських схем та шахрайської діяльності від осіб, які прагнуть скористатися ентузіазмом криптоспільноти.

Учасник спільноти Cardano Піт з ім`ям @astroboysoup зауважує тривожну тенденцію фейкових розіграшів ADA перед апгрейдом: `Не дивно, що з наближенням хардфорку шахраї виходять на війну, і люди знову у це вірять. Будь ласка, поширюйте це повсюдно на всіх соціальних мережах. Розіграшів ADA немає.`

Фонд Cardano обдурив мене?

Не дивно, що з наближенням хардфорку шахраї виходять на війну, і люди знову у це вірять. Будь ласка, поширюйте це повсюдно на всіх соціальних мережах. Розіграшів ADA немає. Ці відео - це все обмани. Не ведіться.

Піт вказує на глибокі фейкові відео, на яких зображений Чарльз Хоскінсон, як зазначає, що `ці відео - це все обмани, не ведіться на це.

Ці схеми розіграшу зазвичай обіцяють безкоштовні ADA в обмін на невеликий початковий переказ і часто рекламуються через соціальні мережі, шахрайські електронні листи або обманні веб-сайти, які наслідують законні платформи Cardano.

У цьому світлі спільноті Cardano слід мати на увазі, що жодних офіційних розіграшів ADA немає. Будь-які заяви або пропозиції, які вказують на їх наявність, слід розглядати з великою обережністю. Ці схеми часто пропонують безкоштовні ADA в обмін на відправку криптовалюти на вказану адресу. На жаль, ті, хто ведуться на ці схеми, втрачають свої кошти без повернення.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть