Інтеграція DEX: штучний інтелект і криптовалюти

Інтеграція DEX: штучний інтелект і криптовалюти

OKX Wallet оголосив інтеграцію DEX, децентралізованої біржі, яка працює на штучний інтелект, на свою платформу. Ця нова інтеграція дозволяє користувачам легко отримувати доступ до криптовалют та похідних активів реального світу (RWA) напряму через OKX Wallet.

Ми раді оголосити, що @d3x_exchange, DEX, працююча на штучний інтелект, тепер інтегрована з нашим Wallet та DEX API!

Використовуйте наш Wallet, щоб безперешкодно отримувати доступ до криптовалют та похідних RWA на DEX та отримуйте ринкові інсайти з їхнього Insight Copilot.

Користувачі OKX Wallet отримують покращені інструменти штучного інтелекту для ринку

Ця інтеграція дозволить користувачам повністю скористатися унікальними рішеннями DEX, включаючи Insight Copilot - інструмент, приведений в рух штучним інтелектом, для створення ринкових інсайтів та аналізу.

Оскільки OKX Wallet та DEX пов`язані між собою, ви не зазнаєте перешкод при торгуванні різними криптовалютами та похідними активами RWA. Тепер, завдяки оновленням в реальному часі, застосування штучного інтелекту в DEX сприяє більш гладкому процесу торгівлі. Це надасть користувачам перевагу при роботі з постійно змінним ринком криптовалют.

OKX Wallet розширює свою екосистему за допомогою інтеграції з DEX

Ця нова партнерська програма є відображенням відданості OKX Wallet наданню своїм користувачам найновіших та менш навантажених додатків для торгівлі. Інтеграція з DEX дозволяє OKX Wallet подальше розширення своєї екосистеми користувачам, а також пропонує їм більше варіантів та утиліт для взаємодії з їхніми криптовалютами.

На завершення, зв`язок між DEX та OKX Wallet є однією з найважливіших функцій, де користувачі можуть спробувати торгівлю, працюючи на штучний інтелект, та отримати доступ до криптовалют та похідних активів RWA. Ця партнерська програма підкреслює зобов`язання OKX Wallet надавати рішення в постійно зростаючому просторі криптовалют.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть