Попередження Майкла Сейлора для німецької спільноти Bitcoin

Попередження Майкла Сейлора для німецької спільноти Bitcoin

Michael Saylor висловлює важливе попередження щодо Bitcoin німецькій спільноті. Знаменитий пропагандист Bitcoin та співзасновник MicroStrategy Майкл Сейлор опублікував твіт, де він висловив своє важливе попередження для німецької спільноти BTC і уряду країни.

Максималіст Bitcoin та видатна постать у глобальній армії BTC звернувся до них німецькою мовою, і це перший раз, коли він це зробив цього тижня. Майкл Сейлор попереджає німецький уряд та інвесторів.

Співзасновник MicroStrategy, колишній генеральний директор і наразі виконавчий голова Сейлор опублікував твіт на німецькій мові `Du verkaufst deine Bitcoin nicht,` що означає `не продаєш свої біткоїни.`

Раніше цього року Сейлор кілька разів публікував подібне повідомлення для глобальної спільноти Bitcoin, коли почалася продаж Bitcoin і ціна почала падати.

За даними аналітичного акаунта @lookonchain, протягом останніх 24 днів уряд Німеччини розірвав 50 179 BTC, оцінених приблизно в $3.3 мільярда.

Протягом останніх 24 годин німецький уряд перевів майже 10 000 BTC (вартість трохи більше півмільярда доларів США) на централізовані криптовалютні біржі, включаючи Bitstamp і Coinbase, і отримали назад приблизно 500 BTC вартістю $28.6 мільйона. Цей криптоактив був конфіскований з піратського веб-сайту Movie2k в січні цього року. Семсон Мао має план Bitcoin для Німеччини.

Семсон Мао, ще один максималіст Bitcoin та генеральний директор компанії Jan3, спрямованої на допомогу національним державам у прийнятті флагманської криптовалюти світу, звернувся на свій Х-ручку з коментарем про завершення продажу Bitcoin, досягнутого німецьким урядом.

Мао твітнув, що уряд цієї європейської країни `не мав іншого вибору, крім як розпорядитися 50 000 BTC, конфіскованих з Movie2k.`

Він відмітив німецьку депутатку Бундестагу Йоану Котар та твіттер-ручку @BTCimBundestag, заявивши, що в жовтні вони разом мають створити `конкретний план для Німеччини для того, щоб знову придбати принаймні 50 000 BTC в рамках відповідної стратегії прийняття Bitcoin державою.

Цього тижня Котар закликала німецький уряд на Х припинити продаж Bitcoin і почати утримувати його як резервну валюту замість цього.

На момент написання цієї статті найбільша криптовалюта в світі торгується за $58,134 на біржі Bitstamp.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть