Стаття: Збільшення утримання Bitcoin кітів на 4,5%

Стаття: Збільшення утримання Bitcoin кітів на 4,5%

Збільшуються утримання Bitcoin кітів на 4,5%, готуючись до ралі?

Незважаючи на останні умови на ринку, які призвели до падіння вартості Bitcoin нижче критичної межі в $39,000, великі тримачі BTC, часто називані `китами`, продемонстрували свою впевненість у цей головний криптовалютний актив.

Криптоаналітик Ali розкрив цей розвиток у своєму пості на X, вказуючи на те, що ці головні інвестори скористалися останньою корекцією ціни, щоб розширити свої портфелі Bitcoin.

Аналіз Ali показав, що близько 67 нових суб`єктів приєдналися до елітної групи тримачів Bitcoin, які володіють понад 1000 BTC, що означає 4,50% збільшення таких утримань всього за два тижні. Тоді як дехто тремтів від страху під час останньої корекції ціни, кити Bitcoin накопичували більше BTC!

Близько 67 нових суб`єктів тепер володіють 1000 BTC або більше, що означає 4,50% збільшення за два тижні. [джерело]

Сталість та відновлення Bitcoin: фактори, що впливають

У порівнянні з останнім затяжним спадом ціни, Bitcoin показав стійкість, прокладаючи шлях відновлення. Криптовалюта спостерігала зростання вартості більше 10% протягом минулого тижня, з відмітним збільшенням на 3,2% лише за останні 24 години, що призвело до торгівельної ціни приблизно в $43,412.

Цей підйом відображається в обсязах торгівлі криптовалютою, які зросли з менше ніж $15 мільярдів до понад $24 мільярдів за всього один день, що свідчить про оновлений інтерес і довіру інвесторів до ринку.

Відновленню ціни Bitcoin сприяють різні фактори, і одним з головних є зменшення впливу продажів від Grayscale.

Аналітик Bloomberg Джеймс Сейфарт недавно наголосив на події, коли Spot Bitcoin ETF від BlackRock, IBIT, майже дорівнював GBTC в обсягу торгівлі. Це був значний момент, оскільки це найближче, що будь-який Spot Bitcoin ETF прийшов до виклику GBTC, який довгий час утримував `корону ліквідності` на ринку спотових ETF криптовалюти.

Позитивні наслідки цього розвитку для ціни Bitcoin очевидні. Зараховуючи, що обсяги IBIT в основному складаються зі вливань, вони можуть зменшити обсяги виведення від GBTC. Зменшення продажного тиску та оптимізм на ринку

Особливо варто відзначити, що конвертація GBTC в Spot Bitcoin ETF від Grayscale була ключовим фактором, що призвело до падіння ціни Bitcoin нижче $39,000 на минулому тижні, викликавши хвилю продажів серед інвесторів GBTC.

Проте останні тенденції свідчать про перегрівання серед інвесторів GBTC у бажанні заробити. BitMEX Research посилався на те, що GBTC зареєстрував свій найнижчий щоденний витік з моменту запуску, на суму $192 мільйони вчора.

Цей негативний тренд в витоках сигналізує про зменшення продажного тиску на ринку Bitcoin, що сприяє відновленню ціни криптовалюти.

На позитивний настрій додаються співзасновники Glassnode Ян Хаппель та Янн Алеманн, відомі під ніком `Negentropic` на X, які недавно зазначили, що підйом Bitcoin вище $42,200 створив значну ліквідність для довгих позицій.

Ця ситуація свідчить про те, що Bitcoin заповнює ліквідність вище позначки в $42,000, що може призвести до волатильності та змін на ринку. Negentropic вказує, що вже відбулося приблизно $659 мільйонів ліквідацій.

Якщо Bitcoin продовжить свій взлет, це може спровокувати подальші ліквідації на суму $1 мільярда в коротких позиціях, що може призвести до `стиску коротких позицій`. У цьому сценарії, короткі продавці змушені вийти зі своїх позицій через стрімке зростання ціни, що може стимулювати подальший ріст вартості Bitcoin.

Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть