Траєкторія ціни на біткоїн: криптоаналізери прогнозують зниження до $49,000

Траєкторія ціни на біткоїн: криптоаналізери прогнозують зниження до $49,000

Траєкторія ціни на біткоїн залишається песимістичною, $49,000 зона ліквідності розглядається як наступна ціль на спуск

Ціна на біткоїн недавно показала ознаки відновлення, піднімаючись до рівня $58,000 після досягнення п`яти-місячного мінімуму в $53,500. Однак технічний аналіз свідчить про те, що цифровий актив може мати проблеми з перевищенням ключових індикаторів, і, можливо, повернеться до нижчих цінових рівнів.

У недавньому дописі на соціальній мережі X (раніше Твіттер), ринковий експерт Якіс підкреслює бесперспективний індикатор тенденції D1 на 12-годинному графіку, що свідчить про необхідність для біткоїна відновити зону $64,000, щоб змінити пануючу врожайну денну тенденцію.

Незважаючи на такий обережний погляд, є обнадійливі знаки, у тому числі значні надходження до біткоїн-біржевих фондів (ETF) і придбання більше BTC довгостроковими тримачами. БТК бореться зі зниженням бесперспективної тенденції

Незважаючи на недавнє відновлення, технічний аналіз біткоїна свідчить про те, що воронка тенденції залишається. Якіс підкреслює, що навіть якщо ціна на біткоїн робить новий висотний лімб на рівень $60,300, індикатор тенденції D1 залишається негативною, якщо BTC не зможе захопити зону $64,000, яка вже виявилася ключовим опором для биків, оскільки ціна BTC не змогла прорвати її під час попередньої спроби 1 липня.

Згідно з аналізом Якіса, цільовий діапазон для наступного денного лімбу прогнозується від $51,000 до $49,000, з важливим рівнем на $63,800, на який бики повинні спрямувати, щоб змінити денну тенденцію.

Однак є потенціал для зміни цієї ситуації, оскільки `купці закупорилися`, що призвело до значних надходжень на ринок американських Bitcoin ETF, підтримуючи ціну на біткоїн цього тижня, щоб запобігти глибокому ретрейсменту з послідовними днями надходжень для управління тиском на продаж від урядових утриманців Німеччини.

Дані JPMorgan показують, що спотові біткоїн ETF отримали надходжень на $882 мільйони за тиждень, що завершився 11 липня, з середнім показником $175 мільйонів на день, що становить найвищі надходження з 23 травня.

IBIT ETF BlackRock та FBTC Fidelity провели вибух, привернувши $403 мільйони та $361 мільйон відповідно. Однак ETF Grayscale продовжив свою тенденцію до виходів, втративши майже $87 мільйон після трьох тижнів виходів на ринок ETF у загальній сумі понад $1,1 млрд.

Підтримуючи биківий погляд, криптоаналітик CryptoSoulz провів глибинний аналіз цінового руху біткоїна в липні, знаходячи, що довгострокові тримачі накопичили BTC, купивши понад 85,000 BTC за останні 30 днів.

За аналізом аналітика, це накопичення довгостроковими тримачами є биківим каталізатором для ціни, що вказує на довіру до потенціалу біткоїна.

Криптоаналітик CryptoSoulz, подібно до Якіса, вказує на те, що в даний час біткоїн знаходить підтримку в вищому часовому періоді (ВЧП), очікуючи відскок від цього рівня, особливо враховуючи недавні негативні новини.

Однак аналітик подальше пояснює, що якщо ціна на біткоїн не зможе утриматися вище зони $54,000 у наступні дні, очікується, що наступний рівень підтримки буде на рівні $49,500.

На момент написання ціна на біткоїн становить $58,300, зростаючи всього на 0,7% за 24-годинний таймфрейм, оскільки BTC намагається сконсолідуватися вище вищезазначених важливих рівнів.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть