Криптовалютні опціони BTC та ETH: вплив на ціни

Криптовалютні опціони BTC та ETH: вплив на ціни

Більйонний зворотний відлік в Bitcoin та Ethereum! Що це означає для ціни BTC та ETH?

Bitcoin, який учора піднявся вище $ 59,000 після позитивних даних про US CPI, впав до $ 57,000.

Німецький уряд продажів, Мт. У Bitcoin, який намагається знайти свій шлях на тлі невизначеності Гокс та макроекономічних подій, всі очі зосереджені на опціях Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH), які сьогодні закінчуються.

За даними криптовалютної платформи опціонів, Greeks.live, заснованої в Сінгапурі, 24 тисячі опціонів BTC та 157 тисяч ETH закінчаться 12 липня.

У відповідності до Put/Call Ratio опцій BTC 1.08, максимальна точка втрат - $58,500 та вартість - $1.4 мільярда.

Дивлячись на Ethereum, ETH опціони мають Put/Call відношення 0.37, максимальна точка втрат - $3,100 та вартість - $490 мільйонів.

Ринки криптовалют відчули невелике відновлення на цьому тижні, з усіма головними періодами IV стрімко падаючи на нові мінімуми з березня.

Весь ринок ризикових активів чекає на знижку ставки у вересні, щоб прийти на врятуй.

Різниця у відношенні pull/call крім максимальної точки втрат. Цей показник свідчить про спадний тренд для BTC та зростаючий тренд для ETH. Що означає Put/Call Ratio для Bitcoin та Ethereum?

Рахунок put/call визначається шляхом ділення кількості опціонів put на кількість опціонів call. Показник нижче 1 означає більше покупок, ніж ставок, що свідчить про спадний тренд.

Показник вище 1 означає більше опціонів put, ніж опціонів call, що свідчить про вибуховий тренд. Показник, близький до 1, означає, що ринок збалансований або нейтральний.

Для Bitcoin цей показник становить 1.08; Для Ethereum він виглядає як 0.37. Відповідно, показник 1.08 свідчить про спадний тренд для BTC; Показник 0.37 свідчить про биковий тренд для ETH.

Однак час покаже, як ці показники вплинуть на ціну. На цьому етапі не робіть своїх інвестиційних рішень на основі однієї лише даних чи звіту. Дані опціонів на 12 липня 24,000 BTC...

Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть