Ведмежа тенденція Bitcoin: Чи є $48K наступною ціллю?

Ведмежа тенденція Bitcoin: Чи є $48K наступною ціллю?

Новий сигнал вказує на продовження ведмежої тенденції Bitcoin: Чи є $48K наступною ціллю?

Чекання можливого відбиття Bitcoin (BTC) здається втрачати актуальність, оскільки індикатори вказують на можливі подальші спади в наступні дні.

Декілька факторів сприяють цьому ведмежому прогнозу, включаючи постійну продаж німецьким урядом вилученого BTC та відшкодування від ліквідованої криптобіржі Mt. Gox.

Ця комбінація подій, разом з проривом Bitcoin через кілька ключових рівнів підтримки, збільшила обережність інвесторів.

В цьому контексті торговий експерт Джастін Беннет недавно підкреслив на X (колишній Twitter), що ведмежа тенденція Bitcoin може продовжуватися, з потенційною ціллю $48,000. Фактори, що сприяють ведмежому настрою

На графіку BTC/USDT видно, що Bitcoin торгується всередині низходящого каналу, вказуючи на стійку ведмежу тенденцію.

Ключові рівні опори визначені на рівнях $66,982, $71,868 та $73,949, тоді як ключові рівні підтримки зафіксовані на рівнях $60,162, $57,449 та $48,185. На момент останнього показника даних Bitcoin коштує $57,450.

Ціна Bitcoin консолідувалася всередині цього низходящого каналу, з можливим зростаючим клином, який вказує на подальший ризик зниження. Поточна ціна наближається до верхньої межі низходящого каналу та горизонтального рівня опори між $60,752 та $60,162.

Прорив цієї зони опори може сигналізувати про булішу реверсію, з цілями $66,982,5 та $71,868,6.

Натомість, невдача у прориві опори і подальше падіння нижче зростаючого клина може призвести до подальших спадів, з першочерговими цілями підтримки на рівнях $54,500, за якими слід $50,500 та $48,185. Настрій ринку та стратегії торгівлі

На тлі ведмежого настрою індекс обурення та жадібності криптовалют — індикатор, що відстежує настрій ринку щодо Bitcoin та кріптовалют — впав до рівня `екстремального страху`, найнижчого рівня з січня 2023 року.

Оцінка індексу Bitcoin знаходиться на сталому спаді з того часу, як він досяг рівня 90, показуючи `екстремальну жадібність`, 5 березня, коли Bitcoin перевищив свій попередній історичний максимум у $69,000, встановлений у листопаді 2021 року.

Останній спад Bitcoin можна частково пояснити вищевказаніми економічними та геополітичними подіями. Це падіння було подальшим ускладненням через намагання Bitcoin двічі вибратися понад позначку у $60,000 за останні два дні.

На момент видання звіту Bitcoin торгується на рівні $57,448, з щоденним зниженням приблизно на 3%.

Для трейдерів та інвесторів можна розглядати довгі позиції при підтвердженому прориві вище $60,752, з цілями на рівнях $66,982,5 та $71,868,6.

Натомість, короткі позиції можна розглядати при підтвердженому розпаді нижче зростаючого клина з цілями на рівнях $54,500 та $48,185.

Як завжди, ринок криптовалют дуже волатильний і піддається швидким змінам. Важливо проводити власне дослідження та використовувати належні стратегії управління ризиками для прийняття обґрунтованих рішень.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні рекомендації. Інвестування є спекулятивним. При вкладенні ваш капітал підлягає ризику.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть