Продаж біткоїну Німеччиною під кінець - 600 мільйонів вилучено

Продаж біткоїну Німеччиною під кінець - 600 мільйонів вилучено

Німеччина практично закінчила продаж біткоїну, утримуючи менше 5 тис. токенів після останніх рухів

Німецька земля Саксонія швидко розхиляється від біткоїну (BTC), щоб продати після того, як встановила на криптовалютні біржі та брокерів ще один партію вилучених активів у четвер.

Біткоїн-гаманці, які пов`язані з німецькими органами, перекинули загалом 10 567 BTC на суму понад 600 мільйонів доларів у кількох партіях під час дня на криптовалютні біржі Bitstamp, Coinbase, Kraken та інші постачальники послуг, такі як Flow Traders і Cumberland DRW, показує блокчейн-дані від Arkham Intelligence.

Після сьогоднішніх транзакцій гаманці, пов`язані з органами влади, тримали лише 4 925 BTC на суму 285 мільйонів доларів за поточними цінами, порівняно з 50 000 BTC на суму майже 3 мільярдів доларів, з яких вони почали продавати активи три тижні тому.

Це означає, що продаж біткоїну в Німеччині може завершитися вже в п`ятницю або на початку наступного тижня за поточним темпом, оскільки гаманці вже вивантажили приблизно 35 000 BTC на цьому тижні.

Читати далі: Це не Німеччина продає Біткоїн. Це одна з її земель і в неї немає вибору.

Підсумок може змінитися у наступних годинах через дивну практику гаманця отримувати частину перекладених активів, іноді в діапазоні 10 мільйонів доларів, назад з бірж та брокерів ще до кінця дня. (Грег Ціполаро, керівник досліджень у діджитал-активового менеджера NYDIG, назвав активність в ланцюжку `поробившою` у своїй замітці в середу.)

Наближений кінець продажної оздоби в Німеччині на суму 3 мільярдів доларів може пом`якшити страхи криптоінвесторів, які фокусуються на активних рухах великих потенційних продавців на ринку упродовж останніх кількох тижнів, пов`язуючи останнє зниження ціни активу з хвилюваннями через надмір запасів.

15% поправка біткоїну за останній місяць співпала з тим, що уряд США, який має понад 12 мільярдів доларів біткоїна, перекидав на суму 240 мільйонів доларів вартості BTC, у Наслідок Сільськоробських шляхів до Койнбасс і справи вторинного японського обміну Mt. Gox розпочинають сплати 140 000 BTC кредиторам цього місяця, які можуть захотіти вивести гроші після десяти років очікування.

Страхи щодо небезпечного продажу можливого продажу можуть бути перебільшені, зауважив Чіполаро з NYDIG у звіті, поправка біткоїну перевершує вплив ціни, якщо ввесь можливий продаж матеріалізується.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть