Криптоліквідність може зросли після нижчої інфляції - аналітик Bitfinex

Криптоліквідність може зросли після нижчої інфляції - аналітик Bitfinex

Криптоліквідність готується до підсилення після того, як ІПК виявилася нижчою, ніж очікувалося, каже аналітик Bitfinex

Числа інфляції індексу споживчої ціни (ІПК) у США, які сьогодні виявилися нижчими, ніж очікувалося, можуть підсилити ліквідність як для еквіті та крипторинків, за словами Джаг Кунера, керівника деривативів у Bitfinex. Однак, стурбованість про запаси Bitcoin (BTC), які чекають на викид на ринку, все ще може тримати інвесторів на відстані.

ІПК склав 3%, нижче очікувань у 3,1%, тоді як Ядро ІПК, яке виключає їжу та енергію, також опустилося нижче очікувань у 3,4%. Кунер підкреслює, що це свідчить про більш значний сповільнення інфляції, оскільки це третій поспіль місяць зниження.

“Це може посилити очікування ринку щодо зниження ставок у вересні (де ф`ючерси на Fed Fund надають ймовірність наразі у 70%), підсилюючи як еквіти, так і криптовалюти шляхом збільшення ліквідності та апетиту до ризику,” пояснює він.

Зауважимо, що це означає, що наступна зустріч ФРС, запланована між 30 та 31 липня, не принесе довгоочікуваного зниження ставок, яке очікують інвестори. Відповідно, може збільшитися волатильність, коли Bitcoin бореться, щоб залишитися вище $58,000, що є його експоненційним середнім за 200 днів (ЕС 200). Якщо BTC не зможе переконливо утриматися, він може просити менші цінові рівні.

Проте, Кунер підкреслює можливість того, що сприятливі цифри ІПК можуть підштовхнути Bitcoin рухатися разом із ризиковими активами, оскільки це підтримало б наратив про сповільнення інфляції та потенційне зниження ставок.

“Інвестори уважно будуть відслідковувати комунікацію ФРС та реакцію ринку на сьогоднішнє випущення ІПК та наступні зустрічі ФРС для оцінки відповідності BTC з еквіті. Проте, ми вважаємо, що одна інфляційна статистика не розвіє схвальність переживань про запаси для Bitcoin, що займає ще деякий час для призначення ринку для повного врахування.”

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть