Нове місце для OKX: Мальта замість Франції

Нове місце для OKX: Мальта замість Франції

OKX вибрала Мальту над Францією як центр в Європі для виконання правил щодо криптовалют за Міжнродним стандартом МіКА: джерела

OKX планує використовувати Мальту як свій центр в Європейському Союзі для виконання нового регулювання МіКА; раніше вони спрямовували свої зусилля в Франції.

`Виконання правил в Мальті є більш гнучким, і це не те позначення, яке ви хочете мати, коли ви в криптовалютах та намагаєтеся досягти успіху в ЄС,` - сказала особа з прямим знанням щодо регуляторних зусиль OKX в Європі.

Криптовалютна біржа шукає заповнити декілька високопрофільних посад на Малті, включаючи керівника відділу виконання, лідера операцій та керівника внутрішнього аудиту.

OKX, друга за величиною криптовалютна біржа в світі, планує зробити Середземноморський острів Мальта своїм європейським центром та базою для виконання нового регуляторного каркасу Markets in Crypto Assets (MiCA), відомого двом особам, знайомим з цим питанням.

Це зміна курсу для OKX, яка в травні минулого року виступила з заявою про те, що Франція буде її важливим центром в Європейському Союзі. Французька філія OKX була зареєстрована у Франції з грудня.

`Виконання правил в Мальті є більш гнучким, і це не те позначення, яке ви хочете мати, коли ви в криптовалюті та намагаєтеся досягти успіху в ЄС,` - сказала особа з прямим знанням щодо регуляторних зусиль OKX в Європі.

OKX відмовила від коментарів щодо рішення про Мальту.

Компанії намагаються зареєструватися у одній із 27 країн Європейського Союзу, щоб готуватися до майбутніх правил MiCA, які вимагають від фірм отримати ліцензію на надання послуг криптовалют, або CASP, у країні Європейського Союзу для роботи на всій території блоку.

Спочатку фірми повинні мати фізичну присутність у цій країні, здійснювати деяку діяльність у країні та вже бути зареєстрованими для отримання ліцензії CASP. Правила щодо стабільних монет в MiCA вже на місці, але решта правил надходитимуть у грудні.

Мальта, де є багато геймінгових компаній та деякі інвестиційні фірми, в останні роки привітали криптовалюту. У кінці 2023 року Фінансова служба Мальти (MFSA) оновила свої правила для криптокомпаній, щоб відповідати наближеному режиму MiCA.

Біржа планує заповнити декілька високопрофільних посад на Мальті, включаючи керівника відділу виконання, лідера операцій та керівника внутрішнього аудиту.

Раніше цього року OKX погодилася на `компромісне` погашення в розмірі 304 000 євро ($329 000) з мальтійським фінансовим відомством через певні порушення регуляцій.

Камелія Шумба внесла внесок у це розслідування.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть