IOTA: ухвалення урядом, запуск EVM та стейкінг - прискорене зростання

IOTA: ухвалення урядом, запуск EVM та стейкінг - прискорене зростання

IOTA зосереджується на ухваленні урядом, запуску EVM та стейкінгу, що сприяє прискореному зростанню.

У цьому році IOTA запланувала запуск EVM в березні з метою впровадження розумних контрактів та винагород за стейкінг на мережі Shimmer для оживлення зростання та ухвалення. Вона розширить можливості IOTA, покращивши ліквідність шляхом інтеграції з додатками, сумісними з EVM, та створення потужної та взаємодіючої екосистеми.

У світі блокчейну IOTA найбільш очікується інтеграція Ethereum Virtual Machine (EVM) до кінця березня, що позначатиме інтеграцію мережі з найбільшою екосистемою децентралізованих додатків у світі.

Голова Фонду IOTA, Домінік Шиенер, зробив це оголошення тиждень тому, викликаючи захоплення не тільки у світі IOTA. В той час як інтеграція EVM значно впливатиме на всю екосистему, найбільше це вплине на мережу Shimmer.

Інтеграція розширює можливості IOTA в якості протоколу рівня 1, а також, співпрацюючи з Ethereum, вона надає доступ до тисяч децентралізованих додатків, сумісних з EVM. Ethereum є незаперечним лідером серед додатків; наразі 18 з 20 найпопулярніших додатків працюють на Ethereum та обробляють $2,4 мільярди. З інтеграцією EVM IOTA може використовувати цю екосистему, покращуючи ліквідність та взаємодію мережі.

Під час оголошення запуску Шиенер закликав користувачів ставити на ставки свої маркери IOTA, щоб мати право на безкоштовний розподіл. Ставки безпосередньо користуються власникам, оскільки вони отримують винагороди та підвищують загальну безпеку екосистеми. Запуск тестової мережі IOTA 2.0 в другому кварталі

У першому кварталі увага буде зосереджуватися на запуску EVM, а в другому кварталі фокус перейде до випуску IOTA 2.0. Шиенер розповів, що Фонд планує випустити тестову мережу в другому кварталі.

IOTA 2.0 - це оновлення протоколу, яке введе нові функції, такі як збільшена децентралізація, більш демократичне консенсус та надійніша безпека, у тому числі краща захист від маніпуляцій з максимально вилученою вартістю (MEV). Власники маркерів також матимуть змогу здійснювати транзакції без комісій, а нові моделі у винагородах за стейкінг підготують мережу до довгострокового успіху.

Це починається з тестової мережі для виявлення помилок та вдосконалення. Потім вона перейде до тестової мережі Shimmer, перш ніж нарешті запуститься в основній мережі IOTA.

Усі ці розробки спрямовані на поширення використання IOTA в реальному світі. Одна з основних цілей - токенізація. За деякими оцінками, ринкова вартість токенізованих активів перевищить $10 трлн до 2030 року, що робить цей сектор з найвищим потенціалом у світі блокчейну.

IOTA має на меті токенізацію активів реального світу, а з такими партнерами, як Fireblocks, вона пропонує все в одному рішенні зберігання токенів.

Тим часом, токен IOTA виринає за останній тиждень із зростанням на 25%, щоб продавати на рівні $0,25 на поточний час. Цей розмах затримався протягом останнього дня, де він торгувався в межах 1%, а обсяг знизився на 38%.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть