Налагодження комісій на Jupiter Exchange: стратегія та зміни

Налагодження комісій на Jupiter Exchange: стратегія та зміни

Вирівнювання потреб трейдерів та постачальників ліквідності: Стратегія коригування комісій Jupiter Exchange

Jupiter Exchange, агрегатор DEX на базі Solana, знижує комісії на своїх постійних продуктах у відповідь на зворотний зв`язок спільноти стосовно високих витрат.

Через X-пост Jupiter співзасновник пояснив мотиви за зниження комісій. Спочатку платформа мала фіксовану комісію 0,1% за відкриття або закриття позиції. У минулому місяці вона ввела 2-рівневу структуру комісій для вирішення проблем, встановивши базову комісію на рівні 0,07%.

  • Протягом останніх кількох місяців трейдери скаржаться на високі комісії за наші постійні продукти.
  • У нас починалась з фіксованою комісією 0,1% за відкриття / закриття позиції.
  • У минулому місяці розбили комісію на два компоненти:

«Комісія за вплив на ціну», з іншого боку, залежить від розміру позиції, починаючи з 0,01%. Для більшості трейдерів вона залишається на рівні 0,01%, але збільшується для більших позицій, щоб забезпечити більшу справедливість та дозволити власникам JLP отримувати більше від значних угод.

Незабаром були оголошені подальші зниження комісій. Базова комісія скоротилася з 0,07% до 0,06%, і Jupiter «перекалібрував комісію за вплив ціни на пару SOL, щоб бути більш конкурентоспроможним».

Інший співзасновник Jupiter, відомий як «@weremeow», також висловився щодо коригування комісій. Він також підкреслив те, що для підтримання стійкого постійного ринку необхідний дотримання дрібних розрахунків, зазначаючи, що обов`язково слід враховувати як трейдерів, так і постачальників ліквідності. «Це ніколи не стосується поспішних ад-гок рішень, а скоріше про цілісні поліпшення», — додав він, підкреслюючи зобов`язання платформи задовольняти потреби всіх учасників.

Для вирішення цих викликів та досягнення цілісних поліпшень Jupiter Exchange уклала партнерство з Chaos Labs, Gauntlet та Offside Labs. Ці співпраці мають на меті уточнити параметри, покращити користувальницьку освіту та модернізувати технічну інфраструктуру платформи. Визнаючи, що Jupiter `ніколи не буде ідеальним`, команда залишається присвяченою вирішенню технічних труднощів, таких як точність оракула та затримки даних.

Незважаючи на ці активні зусилля, ринок ще не повністю прийняв візію Jupiter. Внутрішній токен JUP платформи зазнав 3,29% зниження за останні 24 години, наразі торгується за $0,7723. Це представляє значне 62,37% зниження від його історичного максимуму на рівні $2,04, досягнутого 31 січня, за даними CoinMarketCap. Чи зновуватить зниження комісій та постійні поліпшення оживити ціну JUP та привернути більше користувачів, залишається побачити.

Відомості, наведені в цій статті, призначені лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або будь-яких рекомендацій. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Рекомендується читачам бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть