Збільшення стейкінгу Ethereum 2.0 до нового максимуму

Збільшення стейкінгу Ethereum 2.0 до нового максимуму

Понад 33% від загальної кількості Ethereum зараз стейкують, показують дані.

Друга за розміром криптовалюта у світі за капіталізацією Ethereum (ETH) побачила збільшення кількості ETH, які стейкуються в межах Ethereum 2.0 до нового історичного максимуму в 47,38 мільйона ETH, що еквівалентно 33,9% від загальної кількості цієї криптовалюти.

За даними аналітичної фірми Santiment, ця цифра більше ніж утричілася з приблизно 10,9% від загальної кількості криптовалюти, яка трималася в ETH2 Beacon Deposit Contract два роки тому і зараз становить понад $140 мільярдів.

Стейкінг в Ethereum 2.0 зростав, оскільки все більше користувачів розміщували свої кошти, щоб стати валідаторами, які блокують свій ETH, щоб допомогти забезпечити мережу у новому алгоритмі консенсусу Proof-of-Stake. На відповідь вони отримують винагороду за стейкінг, але ETH залишається дефляційною криптовалютою, оскільки попереднє оновлення означало, що комісійні за транзакції спалюються.

Дані Santiment також підкреслюють зміну утримання Ethereum. Гаманці, що містять 10 мільйонів ETH або більше - означаючи Beacon Deposit Contract - побачили збільшення своєї частки у загальній кількості на 23% за останні два роки. Навпаки, утримання в менших та середніх гаманцях (за винятком Beacon Deposit Contract) зменшилось, що свідчить про рух у бік стейкінгу.

Як повідомлялося, довгострокові інвестори в ETH зараз утримують близько 78% від загальної кількості криптовалюти, що означає, що покупці, які тримають свої кошти протягом більше року, тепер контролюють більшість обігового ETH.

Ці довгострокові інвестори менш ймовірно продавати свої монети порівняно з тими, хто тримав їх коротший період часу. Тенденція до домінування довгострокових інвесторів є позитивним сигналом для Ethereum, що свідчить про зростаючу впевненість серед інвесторів, з великим концентрацією, яку вони мають зараз, прибираючи значну частину криптовалюти з обігу, обмежуючи можливий тиск на ціни.

Основне зображення через Pixabay.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть