Ефір: відновлення до $3,200 та очікування ETF

Ефір: відновлення до $3,200 та очікування ETF

Ефір, віддзеркалюючи виступ Біткойну та інших топових альткоінів, знову вище $3,000, дні після падіння нижче $2,800. По мірі відновлення другої за вартістю монети, упадок оптимізму серед тримателів і трейдерів, близький вихід за межі $3,200 буде вирішальним у карбуванні попиту. Ефір Росте: Чи Притиснуть Бики Вище $3,200?

Згідно з IntoTheBlock на 10 липня, якщо Ефір відколеться від рівня $3,200, це буде величезним досягненням для трейдерів. Коли це станеться, приблизно два мільйони суб`єктів, які торгували ETH за цією ціновою позначкою, попадуть у гроші.

Отже, якщо ціни перевірять цей рівень, ті, хто вийшли в довгу позицію, можуть вийти в нуль. В альтернативу, інші `сильні руки`, які очікують додаткових приростів у перспективі, можуть подвоїти ставку і їхні очікування.

До цього часу є натяки на силу. Однак, хоча продавці все ще в контролі, прорив $3,300 буде вирішальним у короткостроковій та середньостроковій перспективі. Рівень $3,300, дивлячись на діаграму свічок для ETHUSDT у щоденному графіку, є попереднім підтримками, проте тепер він трансформується в опір.

Прорив, ідеально зі зростанням обсягу, ймовірно, послужить основою для додаткових приростів, піднімаючи монету до ключового рівня ліквідації на рівні $3,700, а пізніше $3,900.

Натомість, якщо продавці заволодіють і перешкодять останнім приростом, синхронізуються з втратами 4 і 5 липня, падіння нижче $2,800 сигналізуватиме про продовження тенденції. Зазирнувши на діаграми свічок, Ефір впаде до нових багатотижневих мінімумів в такому випадку, навіть спускаючись до $2,500.

Очі На Спот ETF, Акумулювання Великих Громадських Суб`єктів Та Скорочення Вартості ETH

У цілому аналітики оптимістично налаштовані, очікуючи, що Ефір підніметься вище. Очікуване запуск фондових бірж Ethereum (ETF) в найближчі дні є важливим каталізатором за такою биковою перспективою.

Точно так же, як запуск Bitcoin ETF відкрив ворота для інституційних інвестицій у найціннішу монету світу, такий же потік відбудеться з ETH. Із інституційним попитом, експерти вважають, що ETH відірветься вище, перейде $4,100 та зареєструє нові високі значення 2024 року протягом наступних місяців.

Цікаво, що навіть очікування запуску фондових бірж Ethereum ETF не здається змiнювати вигляд трейдерів. Дані з онче-лану вказують, що биковий настрій перебуває на найнижчому рівні за рік, що свідчить від обережності серед тримателів ETH.

Тим часом, як дані з онче-лану показують, вивід ETH з бірж зростає останнім часом. Усі біржі, включаючи Binance та Coinbase, контролюють 10,17% ETH в обігу. Паралельні дані також показують, що ще 28% всього ETH в обігу стейкуються. Оригінальне зображення від DALLE, діаграма з TradingView

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть