Нові цифрові значки маскота Олімпійських ігор 2024 в Парижі

Нові цифрові значки маскота Олімпійських ігор 2024 в Парижі

NFT: про цифрові значки маскота Олімпійських ігор в Парижі

За кілька тижнів розпочнуться літні Олімпійські ігри 2024 року в Парижі, і для відзначення події цифрові значки NFT маскота були запущені на платформі Base.

Новину оголосила безпосередньо компанія nWay, підрозділ Animoca Brands, який працює у сфері Web3.

Запуск відбувається через My Olympic™ Rewards і Onchain Summer - кампанію від Coinbase.

У цьому контексті NFT представлені nWay відображають цифрові значки маскота Паризьких Олімпійських ігор 2024 року, і були запущені спеціально для відзначення цих Олімпійських ігор.

Ідея полягає в тому, щоб ухопити гризучий дух та енергію Олімпіади з цифровими колекційними предметами.

  • Перший дизайн (А) - це маскот Парижу 2024 року, який махає, доступний як у рідкісних рівнях Epic, так і Legendary.
  • Другий (В) - це маскот Парижу 2024 року з прапором, завжди доступний у рідкісних рівнях Epic або Legendary.

Щодо отримання цих NFT, користувачам необхідно мати власний криптовалютний гаманець, який підтримує ланцюжок Base.

Base - один з найважливіших ланцюжків-2-й на Ethereum, розроблений і створений Coinbase з метою спрощення та економічного оптимізації передачі активів на основному альтернативному ланцюжку до Bitcoin.

Онлайн-літо - це кампанія, яка започаткована компанією, яка володіє та управляє найбільшою американською криптобіржею, та що стимулює створення НФТ-проектів на Base.

У рамках ініціатив Олімпійської Агенди 2020+5, Міжнародний Олімпійський Комітет розробив глобальну програму ліцензування з метою посилення та просування бренду Олімпіади.

Крім Олімпійської Колекції, є також Олімпійська Колекція Спадщини, яка святкує мистецтво та дизайн минулих Олімпійських ігор, та колекції Олімпіад і Паралімпіад, що відзначають кожне наступне видання ігор, такі як Париж 2024, Мілано-Кортіна 2026 та LA28.

Компанія nWay є дочірньою компанією Animoca Brands та є одним з провідних видавців і розробників багатоплатформових ігор.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть