Ефіріум ETFs недооцінені: прогнози та рухи Grayscale

Ефіріум ETFs недооцінені: прогнози та рухи Grayscale

Ефіріум ETFs готові перехитрити ринкове недооцінювання

Інвестори Ethereum недооцінюють вплив запуску спотового ETH ETF, зауважує K33 Research. Grayscale робить кроки для зменшення можливих вибуттів з ETHE після його конвертації в ETF. Ethereum може стати об`єктом продажу, якщо ключовий показник подальше знизиться.

Ефіріум (ETH) зріс на 2% у вівторок після прогнозів від K33 Research, що інвестори недооцінюють майбутній запуск ETF ETH. Тим часом, Grayscale робить кроки для зменшення можливих вибуттів зі свого Grayscale Ethereum Trust через свій Ethereum Mini Trust. Щоденний огляд рухів ринку: Недооцінений ETH ETF, рух Mini Trust компанії Grayscale

Ефіріум був найпопулярнішим криптовалютним активом серед трейдерів за останні 24 години після того, як емітенти подали свої змінені реєстраційні заяви на спотовий ETH ETF S-1 до Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) у понеділок. Згідно з даними Santiment, останні обговорення щодо ETH, схоже, позитивні, не зважаючи на загально pessimistic sentiment по альткойнам. Багато аналітиків очікують, що ETF почнуть торгувати протягом/після двох тижнів.

SEC схвалила реєстраційні заяви емітентів на спотові ETH ETF 19b-4 в травні, але також потрібно схвалення їхніх чернеток S-1 перед тим, як продукти зможуть запуститися на біржах.

В той час як поточна ціна ETH свідчить про те, що більшість трейдерів не надто позитивно відносяться до запуску ETH ETF, аналітики K33 Research зауважують у своєму останньому звіті, що ринок недооцінює вплив цих продуктів.

`Ми вважаємо, що ринок недооцінює ефект ETH ETF і прогнозуємо, що американські ETH ETF поглинуть 1% обігового запасу ETH. Ми очікуємо, що ефект ETH ETF призведе до вищої доходності ETH в другій половині 2024 року,` - сказали аналітики K33 Research.

Тим часом, Grayscale оголосила `дату реєстрації` 18 липня для початкового створення та розподілу акцій свого Ethereum Mini Trust для власників Grayscale Ethereum Trust (ETHE) перед його конвертацією при запуску спотових ETH ETF. Згідно з оголошенням, Grayscale внесе 10% ETHE (приблизно $500-600 млн) в Mini Trust.

Беручи до уваги, що заявки Grayscale на Ethereum Mini Trust ще не отримали схвалення від SEC, такий крок може допомогти зменшити вибуття з ETHE після його конвертації в ETF. `Здається, що це ефективно блокує 10% від NAV ETHE (чиста вартість активів) до того моменту, поки Mini-trust не отримає схвалення для торгівлі...зменшуючи можливість вибуттів,` - сказав Скотт Джонсон, генеральний партнер Van Buren Capital.

Якщо тримачі ETHE схожі на тримачів GBTC (можливо, неправильне припущення), Grayscale, ймовірно, тільки відняла приблизно $500-600 млн вибуттів зі столу протягом перших шести місяців торгівлі ETH ETF. Як це вплинує на чисті потоки, це інше питання, звісно. — Скотт Джонсон (@SGJohnsson) 8 липня 2024 ETH технічний аналіз: Ethereum STHs можуть визначити наступний крок ETH

Ефіріум торгується близько $3,050 у вівторок, зріс приблизно на 2% за день. Ціна ETH, яка утримується вище $3,000, призвела до того, що його короткі ліквідації становлять $18.30 млн, а довгі ліквідації - трохи менше $12 млн за останні 24 години, за даними Coinglass.

Дані про ліквідацію налагоджуються Taker Buy Sell Ratio ETH, який вимірює кількість ордерів на купівлю порівняно з ордерами на продаж. Відношення становить 1.004, вказуючи на то, що продажений тиск охололий.

Крім того, MVRV ринку на 180 днів ETH, який вимірює прибутковість усіх монет, куплених протягом останніх 180 днів, коливається навколо -5 %, що означає, що більшість короткострокових тримачів (STHs) зазнали втрат у розмірі 5%. Це найнижчий рівень з жовтня. Ще одна крапка може викликати паніку серед більшості STHs, які можуть розпродавати свої токени, щоб скоротити втрати.

З іншого боку, низький MVRV вказує на можливу можливість для покупки перед запуском спотових ETH ETF, що може привести ETH до нових максимумів. Якщо ETF виявляться успішними, ETH зіштовхнеться з опорою на рівні $3,547, тоді як рівень $2,852 залишається ключовим рівнем підтримки, якщо присутній песимістичний настрій.

Графік ETH/USDT за 4 години

ETH може зрости до $3,104 в короткостроковій перспективі, щоб пройти стіну ліквідації в розмірі $3.78 млн.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть