Стаття: Bitcoin утримувачі в прибутку навіть після падіння до $60,000

Стаття: Bitcoin утримувачі в прибутку навіть після падіння до $60,000

83% Всіх утримувачів Bitcoin все ще знаходяться у прибутку незважаючи на падіння нижче $60,000

Протягом вихідних, ціна на Bitcoin впала нижче $60,000 через швидке продаж великими утримувачами, такими як уряди Німеччини та США. Це призвело до одного з найбільших падінь, які були помічені для піонерської криптовалюти за останні два роки, збитки ринку становлять мільярди доларів. Однак, незважаючи на це, утримувачі Bitcoin все ще бачать значні прибутки, із більшістю інвесторів, які наразі знаходяться в прибутку незважаючи на крах ринку.

Згідно з даними від відслідковувача IntoTheBlock, у всьому світі є близько 53.57 мільйонів утримувачів Bitcoin. З цих інвесторів, загалом 83% все ще мають прибуток незважаючи на падіння ціни BTC нижче $60,000, оскільки вона наразі становить трохи більше $56,000.

Ця цифра залишає лише близько 17% від загальної кількості утримувачів BTC, які наразі не мають прибутку. З цієї цифри, 13% збанкротують, що означає, що вони купили свої BTC монети, коли ціна була вище від поточної вартості, залишаючи 4% утримувачів на рівні нуля. Це означає, що ці 4% купили свої монети приблизно за поточною вартістю, отже, вони не заробляють і не втрачають гроші при поточній ціні.

  • На ціх відсотках це означає, що близько 44.61 мільйонів інвесторів Bitcoin все ще насолоджуються прибутками в своїх позиціях.
  • 6.8 мільйонів утримувачів BTC втрачають гроші зараз, і приблизно 2.16 мільйонів інвесторів зараз перебувають на рівні нуля.

Цікаво, що більшість цих інвесторів, які отримують прибутки, мали свої вхідні ціни нижче $50,000, що означає, що навіть з іншим 10% падінням відсилаються, велика більшість інвесторів Bitcoin все ще бачили б свої утримання в прибутку.

Довгострокові власники BTC під загрозою втрат

Хоча дані показують, що більшість інвесторів Bitcoin все ще отримують прибутки, є зростаюча тенденція, яка особливо впливає на довгострокових власників. Згідно з звітом Sentiment, середні доходи довгострокових власників Bitcoin ризикують перетворитися на збитки вперше за понад один рік.

Однак це не є негативною річчю для ціни, враховуючи, як Bitcoin відповідає у минулому, коли середні доходи довгострокових власників опускалися в червону зону. Як зауважує Santiment, це зазвичай добрий час для покупки, особливо коли `30-денний та 365-денний MVRV Bitcoin знаходяться в негативній території`. Відслідковувач подальше додав, `Тоді математично підтверджується, що ви купуєте у порівнянні з болями інших трейдерів.`

Щоб висловити, наскільки доброю може бути така можливість для покупки, `Якщо ви купували в останній раз, коли обидві ці лінії знаходилися в негативній території, ваш дохід від BTC був би на рівні +132%`, зауважує Santiment. Простими словами, події такого роду часто бувають хорошим показником того, де знаходиться дно і коли починати покупку.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть