Новий смартфон Up Mobile з штучним інтелектом та блокчейном: Інновації для безпеки та конфіденційності

Новий смартфон Up Mobile з штучним інтелектом та блокчейном: Інновації для безпеки та конфіденційності

Up Mobile: Перетинаючи штучний інтелект та блокчейн за допомогою Move

Сан-Франциско - мережа Up представила `Up Mobile,` перший в світі смартфон, який поєднує вдосконалений штучний інтелект та технологію блокчейн, працюючи на мові програмування Move від Facebook. Цей переломний пристрій обіцяє підвищену безпеку та конфіденційність користувачів, надаючи інноваційні досвіди від Web3.

Під керівництвом співзасновника Роя Лю, відомого своєю роботою над інтеграцією TRON до мобільних телефонів Samsung, мережа Up має на меті заповнити критичну прогалину на ринку.

“Сьогоденні користувачі Web3 зіткнуться з обмеженнями на традиційних смартфонах. Up Mobile призначений для надання безшовного досвіду Web3, підтримуваний сучасною блокчейн-інфраструктурою Movement Labs.”

Рой Лю, Співзасновник мережі Up

Партнерство з Movement Labs, яка нещодавно зібрала $38 млн у раунді серії A, підкріплює можливості Up Mobile. Використання штучного інтелекту Movement Labs забезпечує масштабованість під час пікових навантажень, подолуючи традиційні бар’єри у впровадженні блокчейну.

Інтеграція передового штучного інтелекту для підвищення конфіденційності та досвіду користувачів

Up Mobile широко використовує штучний інтелект, використовуючи дані обличчя та відбитки пальців для безпечної перевірки цифрової ідентичності за допомогою технології ‘нульового доказу’ знань. Цей підхід покращує конфіденційність, підтверджуючи ідентичність без розкриття чутливих біометричних даних. Локальні великі мовні моделі (LLMs), інтегровані в операційну систему, надають персоналізовану допомогу у завданнях, таких як планування та покупки, поліпшуючи зручність користувачів та безпеку даних.

“Інноваційний підхід мережі Up Network до залучення користувачів і винагород відображає потенціал рушійної сили інфраструктури Movement Labs. Оскільки я власноруч перевірив пристрій Up Mobile, я впевнено можу сказати, що він не лише перевершує все у просторі Web3, але також зрівняється, якщо не перевершує, якість відомих мейнстрімових брендів.”

Руші Манче, Співзасновник Movement Labs

“Ця співпраця з мережею Up Network ідеально демонструє, як наша технологія може потужно підтримати по-справжньому трансформаційні проекти в мобільному блокчейн-секторі,” додав Руші Манче.

Пристрій зібрав значний інтерес перед запуском, з понад 10 000 запитів на очікування та партнерствами з 50 екосистемними співробітниками, що прогнозує досягнення продажів у 100 000 пристроїв до кінця року. Підготовлена до запуску мережа Up Network, готова нарушити мобільний блокчейн-сектор, відвідайте UpNetwork.xyz для отримання детальнішої інформації про Up Mobile та його надходження.

Для отримання додаткової інформації про Movement Labs, відвідайте movementlabs.xyz та слідкуйте за @movementlabsxyz на платформах соціальних мереж.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть