Можливе опустіння біткоїна до $44,000

Можливе опустіння біткоїна до $44,000

Легендарний трейдер Пітер Брандт висловив можливість того, що ціна біткоїна може впасти до $44,000. Він прогнозує, що це може трапитися на основі технічного показника, який демонструє песимістичний настрій щодо основної криптовалюти.

Почему Біткоїн може впасти до $44,000

Брандт прогнозує в своєму твіттер пості, що біткоїн може опуститися до $44,000, якщо основна криптовалюта завершила подвійний верх. Подвійний верх - це візуальна модель, яка свідчить про можливість різкого реверсу вниз, після того як ціна двічі досягла вершини та помітно впала між ними.

На думку Брандта, основна криптовалюта може завершити подвійний верх. Однак інший аналітик JK відповів на пост Брандта, зауваживши, що відстань між вершинами біткоїна становить близько 10% його ціни. З цього приводу JK вважає, що малоймовірно, що біткоїн сформував подвійний верх, оскільки для справжнього подвійного верху, згідно з Річардом Шабакером (одним із великих аналітиків), необхідний відсоток не менше 20%.

Брандт здається погоджується з логікою JK, вказуючи, що можливо подвійний верх ще не було завершено, і біткоїн може побачити бичий реверс з поточного цінового діапазону. Деякі інші аналітики також висловили свої думки у відповідь на пост Брандта. Один з них, Колін, зазначив, що він не вважає подвійний верх для біткоїна.

Колін додав, що було занадто багато сили в цих двох банах з нижніх діапазонів та повернення у канал для припущення про подвійний верх. Замість цього він вважає, що недавня цінова дія біткоїна наразі являє собою накопичувальний рух, а не діапазон розподілу.

За аналізом Шабакера, інший аналітик, Чартвіст, пояснив, чому малоймовірно, що біткоїн сформував подвійний верх. Аналітик зазначив, що профіль обсягу не відповідає техніці подвійного верху, оскільки для першої вершини зазвичай характерний високий обсяг, а для другої вершини - низький обсяг.

Як біткоїн може опуститися до $44,000

Криптоаналітик CrediBULL Crypto нещодавно надав висновки стосовно того, як біткоїн може впасти до діапазону $40,000. Він стверджує, що біткоїн, опустившись до зони попиту на рівні $53,000, може викликати такий спад. Однак, для того щоб існувала можливість опуститися до $44,000, біткоїн повинен не утримуватися вище від $53,000.

CrediBUILL Crypto оптимістично налаштований щодо того, що біткоїн не знизиться до таких рівнів. Він зауважив, що серед усіх сценаріїв, які він склав для біткоїна, цей є `найменш ймовірним для реалізації`. Замість цього він вважає, що біткоїн, ймовірно, реалізує реверс з поточного цінового діапазону. Він прогнозує, що основна криптовалюта може піднятися аж до $100,000 у довгостроковій перспективі.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть