Настороженість на ринку Біткойн: аналіз і прогноз

Настороженість на ринку Біткойн: аналіз і прогноз

Відновиться Біткойн? Трейдери ставлять на хвилюючий 4-й квартал, свідчать дані

Досі Біткойн показав значну волатильність на останній торговій сесії, натякуючи на крихкий інвесторський настрій. Раніше сьогодні актив зріс до рекордних $57,300. Проте зараз актив виглядає як втрачений після досягнення цієї межі, оскільки торгується на $55,966, знизившись на 1.6%.

Цей вибух волатильності свідчить про те, що ринок став більш настороженим, оскільки трейдери спостерігають за кількома ключовими технічними рівнями. Однак останні дані вказують на зміну моделей трейдерів, оскільки шукаються більш оборонні стратегії.

Аналітики з групи ETC зазначили значний приріст відкритого інтересу в опціонах на Біткойн, вказуючи на стратегічне віддання переваги захисту від ризиків. Це підтверджується зростанням імпліцитної волатильності для короткострокових опціонів, що свідчить про більш близьку перспективу цін. Висновки з ринку опціонів: погляд на настрої трейдерів

Ринок торгівлі опціонами на Біткойн дав можливість побачити поточний настрій ринку. Недавні дані від Deribit показують співвідношення пут-кол оцінок—метрика, що порівнює торговий обсяг пут-опціонів з кол-опціонами—вище за 1, що вказує на те, що ринок все ще носить відмітки відносно того, що роблять трейдери.

Це співвідношення показує вищий обсяг угод, що ставлять на або застраховуються від подальшого падіння цін. Те, що ми спостерігаємо таке узгодження на ринку, вказує на те, що значна частина ринку готується до можливості Біткойн продовжить свій спуск.

Аналітики групи ETC погоджуються з таким поглядом, зауважуючи особливості структури волатильності: більш високі імпліцитні волатильності для короткострокових опціонів порівняно з довгостроковими—традиційна характеристика чрезмерної відмінності на ринку опціонів.

Аналітики зокрема відзначили, що як зріст пут-кол обсягів, так і 25-дельта опціонна кутівка на 1 місяць сигналізують про значний попит на захист від ризиків. Імпліцитні волатильності опціонів на Біткойн визначені як приблизно 50.5% на рік.

Також змінена структура волатильності зараз, де короткострокові опціони торгуються на значно вищих імпліцитних волатильностях порівняно з довгостроковими опціонами. Це зазвичай є знаком перенапруженої відмінності на ринку опціонів. Проходження крізь невизначеність ринку

Ці динаміки відчутні на ринку, з багатьма провідними голосами, які коментують потенційні шляхи для Біткойну.

Досвідчений трейдер Пітер Брандт натякає, що очікується, що Біткойн сформує сетап подвійного вершника, як прапор вказуючи на зниження ціни навіть до $44K. Брандт, однак, також допускає, що конструкція може не відповідати всім вимогам технічного зразка і дозволяє різні наслідки для цін.

Більш позитивний погляд приходить від Тімоті Пітерсона. Він сказав, що якщо Біткойн зможе завершити липень вище $50,000, у нього є `сильний шанс` тримати або навіть збільшити вартість до жовтня.

За словами Пітерсона, ймовірність того, що Біткойн торгується кварталом у наступних місяцях, становить 60%, і ймовірність того, що Біткойн перетне свої історичні максимуми протягом наступних трьох місяців—25%.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть