Прогнози цін Bitcoin: Від $50,000 до $242,000

Прогнози цін Bitcoin: Від $50,000 до $242,000

Аналітик Bitcoin вважає, що ціни спочатку повинні перевищити $ 50 000 перед розвитком

Bitcoin стрімко впав 4 і 5 липня, розширивши втрати зі всіх часів до близько 30%. Хоча було певне полегшення вихідних, примушуючи найціннішу монету у світі піднятися майже на 11%, BTC залишається в медвежій формації. Корекція Bitcoin ще не завершилася: чи розірвуть ведмеді $ 50 000?

Один аналітик, який звернувся до X, підтвердив цю оцінку, додавши, що оптимізм останніх 48 годин може бути скасований у наступних сесіях. За умов, що BTC все ще не з нарощування, принаймні з технічної формації, аналітик передбачив, що монета не тільки опуститься нижче мінімумів минулого тижня, але й, ймовірно, порушить психологічну позначку $ 50 000.

Вказавши на історичну цінову динаміку, монети сказали, що Bitcoin може впасти як мінімум до $ 48 000 в найближчі дні, що становить приблизно 40% від його історичного максимуму.

Коли це станеться, і враховуючи динаміку цін, спостережену в 2017 році, коли монета також впала на 40% після місцевих піків, монета відновить підйом.

Однак, оглядаючи оцінку аналітика, закріплення коливань на високому та низькому достатньо суб`єктивне. Наразі, якщо діапазон від вересня 2023 року до березня 2024 року діє як коливання та мінімуми, падіння на 40% від місцевих максимумів розміщує Bitcoin на $ 10 000 нижче, приблизно на рівні $ 37 000.

Починають формуватися тріщини на тижневій діаграмі. Після втрат минулого тижні, монета стійко закрилася нижче 20-ти періодної рухомої середньої, розміщаючи продавців під контролем. Підтвердженням втрат минулого тижня може стати початок, спонукаючи до більших втрат в короткостроковій перспективі, торкаючись найціннішу монету світу до $ 50 000 або навіть $ 40 000. Наскільки високо BTC зросте після корекції?

Проте, після охолодження і глибина не має значення, інший аналітик передбачає, що монета сильно відскочить. Якщо BTC знайде підтримку приблизно на рівні $ 47 000 до $ 50 000, ймовірність того, що він підніметься принаймні до $ 102 000, висока.

Це перший рівень розширення Фібоначчі. У своєму високому, монета може пірнати до $ 242 000 в наступних сесіях.

Впевненість, що BTC відновиться після поточного розпродажу, спонукається в основному страхами щодо ліквідації Mt. Gox та постійного викидання німецьким урядом, базується на історії. Після Halving, ціни Bitcoin тенденційно поступово відновлюються.

Якщо щось, один аналітик сказав власникам не панікувати з продажу протягом перших 79 днів після події Halving. Відзначаючи початок п`ятої епохи, мережа зменшила нагороди своїм майнерам 20 квітня, приблизно три місяці тому. Зображення з DALLE, графік з TradingView

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть