Атакатон Ethereum: конкурс аудиту для підвищення безпеки (500 000 доларів)

Атакатон Ethereum: конкурс аудиту для підвищення безпеки (500 000 доларів)

Ефіріум Атакатон Аудит Контест Запущений З Фінансуванням У Розмірі 500 000 Доларів

Основні моменти: Immunefi та Ethereum Foundation стали партнерами для `Атакатону,` передового аудиту контесту для підвищення безпеки Ethereum через обмежений часовий аудит коду. Контест Атакатон Ethereum спрямований на проведення найбільшої у світі масштабної безпосередньої безправічній аудит мережі. З початковим внеском у розмірі 500 000 доларів від Фонду Ethereum, контест запрошує екосистему до внесків у фонд винагород. Веб3 платформа по відшкодуванню багів Immunefi стала партнером Ethereum Foundation для запуску `Атакатону,` колаборативного аудиту великого масштабу, спрямованого на забезпечення безпеки мережі Ethereum.

Контест аудиту Атакатон Ethereum буде використовувати елітну спільноту дослідників безпеки Immunefi, які будуть конкурувати в обмеженому часі для отримання винагород, визнання та престижу.

Подія становить перший спільний зусилля такого роду, що має на меті стати найбільшою у світі масштабною безправічною аудитів для всього протоколу Ethereum. Контест аудиту Атакатон Ethereum включає програму аудиту за кодом з обмеженим часом, де топові дослідники безпеки виявлять уразливості в основному протоколі. Крім того, подія включає широку освітню програму для удосконалення спільноти дослідників безпеки у знаннях, пов`язаних з Ethereum.

Ефіріум, відкрита блокчейн платформа, дозволяє розробникам будувати та розгортати смарт-контракти та децентралізовані додатки (dApps). Зі свого запуску в 2015 році, Ethereum забезпечує безпечне та прозоре середовище для різних застосунків поза криптовалютою, сприяючи інноваціям у фінансах, гральні та управлінні ланцюжком постачання.

Фонд Ethereum вніс внесок у розмірі 500 000 доларів для створення фонду винагород Атакатону, що спонукає розробників та екосистемні проекти до участі. Фонд винагород відшкодує дослідників та розробників за виявлення проблем безпеки та багів. Спонсори, які вносять внесок у фонд, отримають NFT та визнання на Таблиці Лідерства Спонсорів.

Кошти будуть розміщені на відкритій фондовій ячейці Атакатону на Immunefi, що прозоро відображає виділення програмних коштів та посприяє спрощенню платежів між проектами та дослідниками безпеки. Програма спонсорства закриється, і кінцевий фонд винагород буде заблокований до 1 серпня 2024 року.

УВАГА: Інформація на цьому сайті надається як загальний коментар ринку і не є інвестиційною порадою. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть