LK Venture інвестує в MAP Protocol для розвитку L2-інфраструктури біткойна

LK Venture інвестує в MAP Protocol для розвитку L2-інфраструктури біткойна

У своєму сміливому русі з метою поліпшення інфраструктури біткойнової екосистеми, LK Venture, відома криптоінвестиційна та дослідницька установа, що належить гонконгській компанії Blue Harbor Interactive (08267.HK), оголосила про стратегічну інвестицію в MAP Protocol. Ця інвестиція, що передається через фонд BTC NEXT, свідчить про зобов`язання LK Venture розвивати стійку біткойнову мережу та підкреслює зростаючу важливість рішень 2-го рівня (L2) на ринку Web3. LK Venture визнає зростаючу панування біткойну

Напередодні отримання зеленого світла від SEC для біткойнових ETF, дебют торгівлі біткойн-ETF на біржах США відзначився значним лідерством Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), переробленої версії існуючого фінансового продукту. Перший день торгівлі показав вражаючий обсяг торгівлі біткойн-ETF на суму 4,6 мільярда доларів на американських біржах.

Крім GBTC, основними учасниками на ринку біткойнових ETF були пропозиції Blackrock (BLK) та Fidelity. iShares Bitcoin Trust (IBIT) від Blackrock зареєструвала понад 1 мільярд доларів обсягу торгівлі, тоді як Wise Origin Bitcoin fund (FBTC) від Fidelity показав понад 700 мільйонів доларів.

Цей чіткий демонстраційний приклад кроку біткойна в головний фінансовий потік під керівництвом гігантів, як Blackrock, збуджує інтерес до різних проектів. Серед них LK Venture зробила стратегічний крок, щоб далі розширити ринок BTC, використовуючи зростання прийняття і інтеграції біткойна на фінансовому ринку.

Рішення LK Venture інвестувати в MAP Protocol, провідну L2-інфраструктуру біткойна, спрямовано на розвиток міцних стратегій. MAP Protocol, заснований у 2019 році, лідирує у розвитку рішень взаємопідключеності між ланцюгами однорідності (cross-chain interoperability) протягом останніх п`яти років.

Протокол використовує безпеку мережі біткойна та включає передові технології легких клієнтів на основі доказів знання (Zero-Knowledge Proofs, ZK). Це забезпечує не лише безпеку, з якої забезпечується мережа біткойна, але також дозволяє безпроблемну взаємодію між активами і користувачами інших громадських ланцюгів та мережею біткойна.

Партнер LK Venture Пень Денг заявив: `З отриманням дозволу на біткойнові ETF ми очікуємо значного зростання попиту на екосистему біткойна. Ми оптимістично ставимось до напрацювання MAP Protocol ведучої технічної просунутості та здатності побудувати екосистему біткойна другого шару (L2) та очікуємо подальшого спільного сприяння більшому інноваційному розвитку екосистеми біткойна та прикладних програм DeFi за допомогою цієї співпраці.`

З понад 620 000 користувачами на ланцюжку трансакцій, MAP Protocol створив значний сектор у криптоекосистемі. Інвестиція LK Venture розкриває потенціал MAP Protocol в розширенні можливостей мережі біткойна, пропонуючи широкий спектр застосувань, включаючи запуск проектів, торгівлю активами, кредитування, перекази активів між ланцюгами, онлайн-ігри на ланцюгу, та NFT.

LK Venture Blueport Interactive, раніше відома як Consensus Lab, встановила себе як провідну криптоінвестиційну та дослідницьку установу. З фокусом на ростучій сфері Web3, установа має вражаючу історію успіху інвестування відомих інфраструктур, торгових платформ, технологічних протоколів та фінансових інструментів. Портфель установи містить інвестиції в такі великі проекти, як тепер банкрутний FTX, Polkadot, Filecoin, Casper Labs та Coin98, охоплюючи Північну Америку, Азію, Європу та інші регіони.

У листопаді 2023 року Langang Interactive запустила BTC NEXT, фонд управління інвестиціями з фокусом на мережі біткойна, з початковим масштабом в 15 мільйонів доларів. Фонд має на меті інвестувати в нові криптоактивах, що з`являються в екосистемі мережі біткойна. Це включає різні галузі, такі як протоколи випуску активів, торговельні ринки, масштабні рішення, віртуальні машини, NFT, активи реального світу (Real-World Assets, RWAs) та ігри GameFi.

BTC NEXT вже зробив значні інвестиції в різноманітні проекти, зокрема відкритий вихідний код біткойн-гаманець та інфраструктуру та постачальника послуг Ordinals/BRC-20 UniSat.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть