Ціна Bitcoin піднялася внаслідок відшкодування Mt. Gox

Ціна Bitcoin піднялася внаслідок відшкодування Mt. Gox

Ціна Bitcoin Rebound? Миттєвий ризик продажу Mt. Gox пом`якшений, але невизначеність залишається

Процес відшкодування Mt. Gox, який розпочався наприкінці цього тижня, викликав значну волатильність на ринку Bitcoin. Хоча невизначеність виступає на перший план, аналітики все ще розглядають Bitcoin як довгострокову гру проти послаблення фіатних валют.

Довгоочікувані виплати Mt. Gox, які почалися наприкінці цього тижня, викликали різні думки серед крипто-ентузіастів, оскільки вони значно вплинули на ціну BTC.

Хоча початкові страхи серед інвесторів Bitcoin щодо масштабного розпродажу продовжують зменшуватися, сумніви продовжують наповнювати крипторинок.

Нагадуючи, криптобіржа зламалася в 2014 році, призводячи до масової втрати 150 000 BTC. Після злому процес відшкодування виявився важким завданням, наповненим розмовами туди-сюди. У довгостроковій перспективі процес відшкодування розпочався, але часові рамки різняться.

Згідно з недавнім документом управителя, кредитори Mt. Gox можуть очікувати свої виплати Bitcoin (BTC) або Bitcoin Cash (BCH) протягом 14-90 днів в залежності від вибраної криптобіржі. Кракен, наприклад, витратить до 3 місяців на обробку виплат, тоді як Bitbank та SBI VC Trade завершать їх протягом 2 тижнів.

Ця масова виплата Bitcoin та розклад виплат Bitcoin Cash спрямовані на пом`якшення масштабного вибуху ціни, страху, який виник серед криптовкладників великого розпродажу. Проте загальна сума, яка розподіляється, що оцінюється на суму приблизно 2,71 мільярда USD вартістю BTC, є достатньо значущою, щоб викликати коливання на ринку.

Наступного разу BTC продається за $56,874.25, що означає падіння ціни на 7,72% за останній тиждень. На фоні новин про Mt Gox, Bitcoin побачив помірне спад ціни, з ціною Bitcoin трохи нижче рівня $54,000. Це спонукало інвесторів ліквідовувати активи на суму понад $665 мільйонів на біржах. Ця подія співзвучить з волатильністю, відчутною під час злому FTX. раніше звітувало Crypto News Flash, Кріс Вуд, Головний стратег банку інвестицій Jefferies, відзначив потенційні переваги для Bitcoin в умовах послаблення долара США. Вуд взяв слово та радить інвесторам дивитися на Bitcoin як на довгостроковий засіб оберегу від дезавультації традиційних валют, а не як на короткостроковий спекулятивний актив. Цей погляд відповідає більш широкій наративі про зростаюче прийняття Bitcoin як основного інвестиційного інструменту.

Асигнування на Bitcoin було впроваджено, оскільки він представляє законну альтернативу для капіталу, який уникає ризику, та шукає засіб зберігання вартості, в умовах загострення доказів протягом останніх двох десятиліть і більше валютних дебасементних політик у світі G7, зауважив Вуд.

На завершення, план відшкодування Mt. Gox вніс невизначеність на крипторинок. Хоча перші страхи щодо розпродажу здають, поступовий графік виплат та постійна волатильність свідчать про продовжену ризикованість для інвесторів.

Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть