Оновлений оптимізм на крипторинку: Bitcoin вище $57K, Altcoins зростають

Оновлений оптимізм на крипторинку: Bitcoin вище $57K, Altcoins зростають

Bitcoin (BTC) повертається вище позначки у $57,000, Altcoins зростають

Bitcoin перевищив $56,000, спонукуючи оптимізм на криптовалютному ринку. Ефір та інші альткоіни показують потенціал зростання. Диверсифікація та аналіз є важливими в цьому волатильному ринку.

Bitcoin повернувся вище позначки у $56,000. Це принесло оновлений оптимізм на криптовалютний ринок. Ринок впав, коли аналітики та інвестори очікували значного ралі Bitcoin.

Аналітики призвели падіння до очікуваних продажів Mt. GOX та розгортання BTC урядом Німеччини. Тим часом, альткоїни повертаються до своєї початкової точки 2024, як вказуєся у пості нижче.

#Альткоїни показали нам багато взлітів та падінь. Якщо ви тут достатньо довго, ви вже пройшли через багато крахів теж.

Ставтеся до цього не інакше. Вони тут, щоб передати багатство від слабких рук до сильних рук.

Альткоїни зараз повертаються до своєї початкової точки 2024:

pic.twitter.com/MpDomQEoiy – Yoddha (@CryptoYoddha) 6 липня 2024

Домінування Bitcoin на криптовалютному ринку було предметом дискусій. Хоча багато інвесторів позитивно налаштовані, дані розповідають іншу історію.

На момент написання, домінування Bitcoin на ринку коливається навколо 53.9%. Це свідчить про те, що інвестори не дуже впевнені в покупці BTC.

Більшість з топ-10 альткоїнів виявилися менш успішними у порівнянні з Bitcoin протягом 2019 та пізніше. Вивчені уроки з манії ICO 2017/18, схоже, вплинули на поведінку інвесторів.

Зростання Пропозицій Ініціатив Обміну (IEOs) змінило динаміку залучення коштів. Однак Bitcoin залишає центральним пунктом для інституційних інвестицій. Прогнози відновлення альткоїнів

Історично, альткоїни мають проблеми, коли домінування Bitcoin перевищує 70%. З іншого боку, ринок альткоїнів процвітає, коли домінування Bitcoin зменшується.

Обсяг BTC торгується на рівні $57,765, збільшившись на 2.33% або $1,313 за останні 24 години. Тим часом, аналітики передбачають, що ціна BTC може досягти $79к за наступний місяць.

З іншого боку, настрій ринку підказує про зростання значень альткоїнів. Це стимулюється зменшенням домінування Bitcoin. Альткоїни, такі як Phantom, Filecoin та Cosmos готові до вибухового росту, але Ether (ETH) веде атаку.

Крім того, списання пунктованих ETF на ETH може ще більше підняти ціни альткоїнів. Відновлення Bitcoin вище $56,000 є позитивним знаком для всього криптовалютного ринку. Альткоїни можуть зіткнутися з труднощами, але деякі можуть все ще візьмуть хвилю відновлення.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть