Біткоін: Формується биковий сигнал, $60K наступне?

Біткоін: Формується биковий сигнал, $60K наступне?

Bitcoin `looking like a snack` as buy signal emerges; Is $60K next?

За останніми технічними аналізами, Bitcoin (BTC) показує обіцяючі ознаки бикового реверсу.

Зокрема, криптоаналітик Алі Мартінез, у пості на X (колишньої Twitter) 6 липня, вказав, що на основі останніх рухів Bitcoin, прадавній криптовалюта `виглядає як закуска` на трьохденному графіку, показуючи потенційний рух вгору.

Мартінез вказав на розвиток бикового реверсу вигаданого японського свічногостіку на цей часовий проміжок, поєднаний із сигналом на покупку від індикатора TD Sequential. TD Sequential - це відомий технічний інструмент аналізу, що знаходить потенційні точки розвороту в ціновому тренді активу.

Поява цих індикаторів свідчить про те, що Bitcoin може готуватися до значного зростання ціни. Історично було показано, що биковий реверс вигаданого японського свічногостіку, поєднаного з сигналом на покупку від TD Sequential, часто передувало значним рухам ціни активу.

Шлях до $60,000

У цьому випадку, якщо биковий реверс здійсниться, наступною великою ціллю для Bitcoin буде навколо позначки $60,000. Спочатку аналітик вказав, що для початку бикового руху, криптовалюта повинна повернутися до позначки $61,000 та утримати позицію.

З Bitcoin наразі тримається над рівнем $57,000, рух до $60,000 видається можливим, якщо бикові індикатори будуть стійкими.

Попри те, що Bitcoin показує ознаки бикового реверсу, загальний ринковий настрій залишається ведмежим. Однак давно встановленою згодою є те, що прадавню криптовалюту ймовірно буде расти.

Це підтверджується тим, що американські Spot Bitcoin фонди, що торгуються на біржі, пережили прилив коштів 6 липня. Значний прилив коштів з`явився після того, як Bitcoin впав нижче $54,000 4 липня, що свідчить про те, що інвестори закуповуються на спадах.

Дані, що поділив Farside Investors, показали, що фонди Spot Bitcoin занотували найбільший прилив коштів за останній місяць на рівні $143.1 млн.

Тимчасом, ринком буде намагатися позбутися будь-якої паніки, яка виникає в результаті повернення кредиторів Mt. Gox, які призводить до продовження ведмежих настроїв. Аналіз ціни Bitcoin

На момент публікації, Bitcoin торгувався на рівні $57,250, відображаючи зростання понад 1% за останні 24 години. Щодо тижневого проміжку часу, BTC втратив понад 6%.

В інших джерелах, згідно з даними, одержаними з TradingView, технічний аналіз Bitcoin в основному панують продажні настрої. Осцилятори в основному нейтральні, з восьма індикаторами в цій категорії, одним вказанням на продаж і двома на покупку.

Підсумкове висновок свідчить про сильний сигнал продажу, з 14-ма показниками на продаж, дев`ятьма нейтральними і трьома вказаннями на покупку. Рухомі середні підтверджують цей ведмежий настрій, показуючи сильний сигнал продажу з тринадцятьма показниками на продаж, одним нейтральним і одним вказанням на покупку.

В цілому, з Bitcoin повертається до зеленого кольору на короткий термін, наступною метою є утримання ціни вище підтримки на рівні $57,000 для будь-якої можливості відновлення до $60,000.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування - це спекулятивна діяльність. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть