Біткоїн досягне $1 млн: Чому експерт впевнений у такому прогнозі

Біткоїн досягне $1 млн: Чому експерт впевнений у такому прогнозі

Сойдіть з розуму! Самсон Моу обґрунтовує ціну Bitcoin (BTC) мільйоном доларів та розкриває свій грандіозний план. Він обговорює концепцію подання та попиту на продукт, який допомагає у реалізації його прогнозу. Наскільки він правий?

Рахування накопичення

Як зареєстрований інвестиційний продукт, частина коштів, отриманих з продукту, зазвичай інвестується в базовий актив - BTC. Самсон Моу зазначає, що 14 000 BTC та 16 000 BTC одиниць були накопичені MicroStrategy, що було відзначено тоді.

На відміну від цього, середня кількість BTC, накопичуваних BlackRock iShares Bitcoin Trust (IBIT), є величезною - 4700 BTC, що приблизно рівно $200 млн на день на повному шляху. Так само, Fidelity Investments у своєму FBTC продукті купує приблизно $175 млн Bitcoin на день, або 4200 BTC.

Найважливіша річ, яку більшість людей пропускає, це рівень накопичення.

Останні декілька упорядкованих накопичень MSTR складалися з 14.6 тис. BTC та 16.1 тис. BTC.

Стек IBIT складає приблизно 200 млн доларів на день або 4,7 тис. BTC.
Стек FBTC становить приблизно 175 млн доларів на день або 4,2 тис. BTC.
Все це неймовірно!

Які наслідки призведе це накопичення?

Купівля Bitcoin

Підраховуючи всі ці загалом, близько 9000 BTC вже були куплені. Самсон Моу вважає, що це призведе до дефіциту пропозиції на ринку, коли продукт досягне повної зрілості. Однак, майбутня подія - `половинування` Bitcoin, - допоможе поліпшити цю ситуацію.

По-перше, Самсон Моу вказує на те, що оцінений добовий обсяг Bitcoin, який генерується, складає 900 BTC, а зазначеними двома з 11 випускників Біткоїн ETF в США щоденно купується 9000 BTC. Це означає, що попит на цей новий інвестиційний продукт вже перевищує подання в 10 разів. Після половинування цей попит буде становити вже 20 разів більше подання, що стане стимулом для підвищення ціни Bitcoin.

Самсон Моу завжди обороняв свій прогноз про $1 млн ціну Bitcoin, і з його аналізом він радить фінансовим менеджерам планувати свої дії на майбутнє.

Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть