Оновлення OKX Wallet: Торгуйте Solana без комісії

Оновлення OKX Wallet: Торгуйте Solana без комісії

Торгуйте Solana без комісії: оновлення OKX Wallet вже доступне

OKX, піонер у вирішенні завдань Web3, покращив функціональність свого гаманця для підтримки Blinks, нової функції для екосистеми Solana. Оголошено 5 липня 2024 року, ця інтеграція дозволяє користувачам гаманця OKX виконувати токени та NFT Solana безпосередньо з платформ соціальних мереж, таких як X (раніше Twitter) та Discord, без будь-яких трансакційних комісій.

Цей проривний розвиток спрямований на спрощення та демократизацію користувацького досвіду, зробивши взаємодію з блокчейном більш прямою та доступною з повсякденних цифрових просторів.

Інтеграція Blinks з OKX Wallet є стрибком вперед у доступності блокчейну. Користувачі OKX тепер можуть безперешкодно здійснювати угоди на ланцюжку на різних веб-сайтах та платформах соціальних мереж.

Ця функціональність ефективно перетворює ці платформи на активні транзакційні простори, де користувачі можуть торгувати та взаємодіяти з активами на основі Solana з надзвичайною легкістю.

Видаляючи тертя, які зазвичай пов`язані з перемиканням між різними додатками або платформами для управління блокчейн-активами, OKX оптимізує процес з кінця до кінця як для досвідчених трейдерів, так і для новачків у криптосфері. Транзакції без комісій і спрощення інтеракцій користувачів

Однією з найбільш привабливих функцій цього оновлення є можливість проводити трансакції Solana без будь-яких комісій, безпосередньо з будь-якої підтримуваної платформи. Цей розвиток не лише про економію витрат; він значно підвищує швидкість та ефективність виконання трансакцій.

Наприклад, користувачі, які хочуть торгувати токенами Solana або стейкати їх у продукти децентралізованих фінансів, можуть робити це безпосередньо через посилання, розміщені на платформах, таких як X або Discord. Цей метод не лише спрощує процес трансакцій, але й робить його більш захопливим, інтегруючи його у щоденну взаємодію користувача у соціальних мережах.

Більше того, технологія Blinks, яка лежить в основі цієї функції, є значним інноваційним кроком у використанні блокчейну. Blinks – скорочення від Blockchain Links – це прості URL-адреси, які упаковують певні дії блокчейну у мережі Solana, такі як трансфер токенов або придбання NFT.

Клацнувши на Blink, користувачі можуть запускати ці дії безпосередньо, не потребуючи відхилятися від їх поточної онлайн-діяльності. Ця безшовна інтеграція особливо вигідна для користувачів, які часто взаємодіють з застосунками на основі блокчейну, оскільки вона зменшує складність і часові витрати на процеси трансакцій.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть