Локальне дно біткоїна: думки аналітиків

Локальне дно біткоїна: думки аналітиків

Можливо, дно біткоїна вже встановлено, досвідчені трейдери та аналітики обговорюють, коли встановиться дно біткоїна

Досвідчені аналітики діляться своєю думкою щодо того, коли буде встановлено локальне дно для біткоїна (BTC). Одна думка стверджує, що дно біткоїна (BTC) вже встановлено приблизно на рівні 57 000 доларів. Інша думка очікує, що дно буде встановлено на рівні 48 000 доларів, коли завершаться всі продажі.

Водночас, коли ринок криптовалют продовжує спадати, головним чином через продажі під час компенсацій за Mt. Gox та від німецького уряду своїх криптовалют. Останній продаж тривавий вже кілька тижнів, тоді як перший тільки розпочав продаж BTC.

Надії зменшуються, а трейдери спостерігають за ринком на ознаки відновлення, багато досвідчених трейдерів та аналітиків діляться своїм баченням у цьому питанні. Серед шуму вибухають дві думки.

Хоча обидві точки зору розходяться в тому, коли буде встановлено дно та коли розпочнеться фаза відновлення, одне з того, на що вони згодні, це те, що після цього тривалого спаду буде лише підйом.

З одного боку, думка доктора Профіту, що локальне дно Bitcoin (BTC) буде встановлено зараз. Протягом тижнів, що передували останньому ринковому спаду, досвідчений аналітик доктор Профіт діставав локальне дно біткоїна (BTC) в цьому ціновому діапазоні.

У той же час, де думка полягає в тому, що біткоїн (BTC) впаде до діапазону ціни в 48 000 доларів, щоб встановити локальне дно, є досвідчений криптотрейдер та аналітик Майлз Дойчер. Здається, що ці тривалі продажі шкодять ринковому настрою, і після завершення продажів ринок криптовалют може зробити стабільне та мирне відновлення до верху знову.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть