Незалежність Біткойну: від MicroStrategy до майнерів

Незалежність Біткойну: від MicroStrategy до майнерів

Майкл Сейлор видав важливе повідомлення про `Біткойн незалежність`: Деталі

Відомий прихильник Біткойну та засновник великого гіганта MicroStrategy Майкл Сейлор видає один зі своїх щоденних твітів про BTC. Цього разу він звернувся до спільноти Біткойну з повідомленням про `незалежність BTC`.

Твіт Сейлора привернув увагу Біткойнерів, оскільки вони обговорювали поточну сильну корекцію ціни на Біткойн, яка загострилася на цьому тижні, оскільки продаж триває. Сейлор говорить про `незалежність Біткойну`.

Майкл Сейлор опублікував твіт для американської Біткойн-спільноти, привітавши їх з Днем незалежності США, 4 липня. Здається, що також в твіті міститься натяк на можливу фінансову незалежність, яку могла б принести у майбутньому головна цифрова валюта світу.

Твіт містить зображення американського прапора та символу Біткойну, намальованого на ньому. Незважаючи на масштабний продаж Біткойну, що відбувається на цьому тижні, виконавчий голова MicroStrategy Сейлор залишається оптимістичним, продовжуючи застосовувати довгострокові плани утримання Біткойну у своїй компанії.

#Біткойн - це незалежність.

MicroStrategy продовжує досить регулярно купувати BTC, і в червні, як повідомляло U.Today, компанія зробила ще один крок на ринку, взявши на себе 11 931 BTC, сплативши за них близько $786 мільйонів. Криптовалюту було придбано за середньою ціною $65 883. Сотні мільйонів доларів були використані для цієї масштабної акції з придбання Біткойну з прибутків від конвертованих нот, проданих інвесторам у червні, та з вільних грошей, за словами Сейлора.

З початку цього тижня найбільша криптовалюта BTC втратила майже 10% своєї ціни, опустившись з області $63 630 до $57 300, де вона перебуває на момент написання цього тексту. Сьогоднішнє зниження ціни на Біткойн складає понад 5%, і воно почалося з великої червоної свічки на годинному графіку.

Масштабний продаж по всьому ринку криптовалют відбувається, оскільки біткойн-майнери вибухають свої резерви BTC та недавно видобуті монети разом із довгостроковими володарями BTC, за даними аналітика Чарльза Едвардса, засновника інвестиційного фонду Capriole Investments. Едвардс стверджує, що саме ці продажі продовжують тягнути ціну Біткойну вниз.

Однак Біткойнер Самсон Мов вважає, що криптовалютний ринок поглине всі ці вражаючі продажі Біткойну. У сьогоднішньому твіті він поділився враженням, що великі володарі BTC на біржі Bitfinex купують всі Біткойни, що зараз продаються.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть