Нові ETF йдуть поза рамки США: розширення світу криптовалют

Нові ETF йдуть поза рамки США: розширення світу криптовалют

Відділ новин Empire: Надалі світ широкий поза американськими ETF

Сьогодні отримайте розсилку від Empire на Blockworks.co. Завтра отримайте новини прямо у свою поштову скриньку. Підпишіться на розсилку Empire. Точно так, як ми

ETF, внесені до списку американської фондової біржі, зазвичай отримують багато уваги. І це правильно — нічого так не підтверджує те, що `криптовалюта з`їдає фінанси`, як те, що фонди Уолл-стріт набирають токени для своїх акціонерів.

Але світ зовні ETF та навіть поза межами США.

Звичайно, приголомшлива більшість активів, управління якими здійснюється шляхом продуктів інвестицій у криптовалюту, пов`язані з біткоїном та етереумом. Кола представляють різні продукти, які утримують різні криптовалюти.

Поки США чекає, щоб Комісія з цінних паперів і бірж офіційно затвердила заяви про реєстрацію ETF на ефір (і будь-яке рішення з приводу ETF на солані), вже існує низка ETP, ETN та ETC, які внесені до списку в США та Європі і підтримуються цими криптовалютами.

Навіть існують ще більше продуктів з прямою експозицією до 33 додаткових токенів, включаючи celestia, optimism, fantom, uniswap та stacks.

Солана наразі є третім вибором у традиційних фінансових колах, з $1,22 мільярда, розподіленими між фондами від 21Shares, CoinShares, Grayscale, VanEck, WisdomTree, ETC та Virtune.

BNB, ефір-класик та лайткоін наступні у черзі, зі східним сумарним AUM від $719,4 мільйонів для першого та $142,5 мільйонів для останнього. Так, довіреність Grayscale все ще утримує сотні мільйонів доларів в ефір-класік, завдяки її закритому характеру.

Купувати всі ці криптовалюти — одне, але тримати потрібні — інше.

Наразі більшість тільки росте. Трохи більше половини токенів, утримуваних продуктами інвестицій, показали кращі результати, ніж S&P 500 за останній рік.

Солана, ton, near, livepeer, maker та celestia ведуть за собою, всі демонструючи понад 200% прибутку з моменту минулого року як на початок цього тижня.

Біткоїн та етереум підскочили на 102% та 76% відповідно. S&P 500 за цей же період набрав близько 23%.

Проте є також деякі програвачі. Одна третина криптовалют, утримуваних аналізованими продуктами, у червоному протягом минулого року. Лайткоін, арбітрум, космос та пісочниця найгірші, з відкотами між 34% і 26%.

Таким чином, хоча позитивно знати, що деякий відсоток обсягів токенів можуть бути забуті традиційними інвестиційними продуктами — все ще може йти не так для цих покупців.

Самі продукти можуть відрізнятися від базових криптовалют, особливо у закритих фондах, таких як Grayscale, виставлені токени показують досить хорошу успішність.

— Девід Канелліс

P.S. Кетрін та я потребуємо вашої допомоги. Заповніть це опитування і допоможіть нам створювати журналістику, призначену саме для вас та ваших інтересів.

Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Рост цены Pendle: прогнозы на сентябрь
Pendle на подъеме после вступления трейдеров деривативов. Цена выросла на 16,4% за день, на 27% за неделю. Трейдеры сделали агрессивные ставки на рост. Возможен рост на 40% в сентябре, если цена преодолеет $5. Технические индикаторы говорят о продолжении восходящего тренда. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Прогноз роста AVAX до $28 и выше
Аваланча может вырасти на 50%, преодолевая сопротивление в $28. Участники рынка оптимистичны, ожидая прорыва и нового восходящего тренда. Аналитики подчеркивают ключевые уровни предложения и возможность значительного роста. Важно преодолеть $28 для устойчивого восходящего тренда. 📈🚀👍
Просмотреть
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
Роль Чанпэна Чжао (CZ) в развитии криптовалют
CEO CryptoQuant оправдывает роль CZ в крипто. Ки Ён Чу высоко оценил вклад Чанпэна Чжао, подчеркнув ключевую роль в развитии криптовалют. CZ всегда использовал средства клиентов честно, чем отличается от других лидеров отрасли. ✨
Просмотреть
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
Взлет цены AKT: бычий разворот на горизонте?
AKT цена выросла на 20%, возможен бычий разворот. Прорыв уровня $3 подтвердит бычий тренд. RSI в зоне перекупленности, CMF и MACD поддерживают рост. Спрос на длинные позиции растет. ОИ увеличился на 14.51%. Потенциальные зоны поддержки: $2.30, $2. Важные уровни: $3.20, $4. 📈🚀 #AKT #крипта
Просмотреть