Ціна Ethereum після запуску Spot ETF

Ціна Ethereum після запуску Spot ETF

Чи ціна Ethereum зробить бичий відповідь після запуску Spot ETF?

Ефір, провідний альткоін, був свідком зниження ціни на 14,83% за останній місяць. Очікується, що торги ETH ETF на місці почнуться в найближчі тижні.

Загалом крипторинок побачив спад ринкової капіталізації на 3% за останні 24 години, що становить два послідовні дні ведмедячих тенденцій. Лідери в криптосфері зазнали спаду цін протягом останнього тижня, що призвело до ініціації продажного тиску на ринку. Другий за розмірами криптовалюта, Ethereum, показав спадні рухи на ринку цін протягом останнього місяця.

Зокрема, токен зазнав спаду ціни на 3% за останні 24 години. Однак його денний обсяг торгів збільшився на значні 64,63%. Токен, після невеликого зростання до рівня $3,300 3 липня, знову опустився, щоб торгуватися нижче $3,250 4 липня. Крім того, ціна ETH впала до місячного мінімуму $3,155 на деякий час протягом останніх 24 годин. На момент написання, Ethereum торгувався на рівні $3,185 за даними CMC. Графік Ціни ETH/USDT (Джерело: TradingView)

Цей спад ціни спричинив продажний тиск на ринку, як вказує RSI на рівні 32,75. Крім того, короткострокова 9-денна МА знаходиться нижче довгострокової 21-денної МА, підкреслюючи ведмедину тенденцію, за даними TradingView. Чи Буде Ціна Ethereum Спостерігати Бичий Біг у Липні?

Розглянувши у повному масштабі, за останній місяць, продуктивність ціни Ethereum склала 14,03% спаду, тоді як токен відзначив 4,23% щотижневий спад. На початку червня Ethereum читав ближче до рівня $4K в очікуванні перевищення $4K та встановлення нових ATH. Схвалення торгівельних ETH ETF на місці наприкінці травня очікувалося, що спрямує цей бичий біг.

Проте, навпаки, від вокладень комісії з цінних паперів США на ринку нерухомості ETH ETF, ефір не вдалося оцінити. На фоні збільшеної волатильності ціна ETH показала кілька рівнів коригування та впала, щоб знайти підтримку на рівні $3200. З іншого боку, фонди управління активами, які отримали затвердження для лістингу торгівельних ETF на місці, почали робити інші досягнення в підготовці до запуску продукту ETP. За даними аналітиків ринків, торгівельне ETH ETF на місці очікується почати торгуватися наприкінці липня.

Це затвердження є важливим віковим каменем, оскільки очікується, що інші ETF альткоінів слідуватимуть за торгівельними ETF на місці Ethereum. Спільнота очікує, що Ефір зробить бичий біг під час перших торгів «пункту» ETH ETF. Крім того, ринкові аналітики виявили ознаки бичих рухів у наступних місяцях. Аналітики TNC передбачили, що Ethereum досягне бичої ціни $6800 у 2024 році.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть