Купівельний тиск китів сприяє зростанню біткойну

Купівельний тиск китів сприяє зростанню біткойну

Згідно з даними, наданими аналітичною компанією IntoTheBlock, біткойн виринають кити, які почали агресивно купувати найбільшу криптовалюту після того, як її ціна нещодавно впала нижче рівня $60,000. Це свідчить про сильний купівельний тиск від великих власників.

Гаманці, які мають більше ніж 0,1% від загального обсягу криптовалюти, отримали приблизно 55,000 BTC чистого припливу протягом останнього місяця.

Раніше сьогодні псевдонімний криптоаналітик Алі також заявив, що `ранні ознаки` накопичення біткойну вже з`явилися. Ця припущена фаза накопичення слідувала за три місяці розподілу.

Як повідомлялося U.Today, Ki Young Ju з CryptoQuant недавно заявив, що нудний бічний рух ціни біткойну фактично може стати непоганим шансом для інвесторів. Він також висловив думку, що булішний тренд монети все ще триває, незважаючи на швидке погіршення настроїв на ринку.

У середу провідна криптовалюта опустилася до внутрішнього мінімуму на рівні $59,712, що змусило відомого скептика Пітера Шиффа передбачити, що перед нею стоїть набагато стрімка корекція.

Наразі бики здаються вирішеними утримати ключовий рівень $60,000, біткойн в даний час обмінюється за $60,373, згідно з даними CoinGecko. Як зауважила аналітична фірма Lookonchain, останнє падіння ціни співпало з масштабними внесками китів до біржі Binance.

На початку цього тижня Том Лі з Fundstrat заявив, що ціна найбільшої криптовалюти може піднятися до $150,000 ще цього року.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть