Небезпека конкуренції: Венчурний капітал у галузі криптовалют.

Небезпека конкуренції: Венчурний капітал у галузі криптовалют.

Ринок венчурного капіталу в галузі криптовалют продовжує відновлення у другому кварталі: Galaxy

Відношення між ціною біткоїна та капіталом, інвестованим в криптовалютні стартапи, розпавлося, оскільки діяльність венчурного капіталу мала проблеми зі стеженням.

Galaxy вважає, що алюментари можуть готуватися повернутися на ринок, що може призвести до збільшення активності венчурного капіталу у другій половині року.

Ринок венчурного капіталу в галузі криптовалют продовжив відновлення у другому кварталі року за допомогою засновників та інвесторів, що повідомили про активніше середовище збору коштів, ніж у попередніх кварталах, каже дослідницький центр Galaxy (GLXY).

Проте, `дані все ще здаються трохи менш надійними, ніж переважний настрій`, - пишуть аналітики Алекс Торн і Гейб Паркер у вівторковому звіті.

Кількість угод знизилася з 603 до 577 у другому кварталі, водночас капітал, інвестований, зросла до $3,2 мільярда з $2,5 мільярда у другому кварталі, зазначається в звіті.

Медіанний розмір угоди трохи збільшився до $3,2 мільйонів, але `медіанна попередня оцінка виросла драматично до майже найвищих значень станом на даний момент` - $37 мільйонів, спостерігається в ноті, що свідчить про те, що відновлення ринку криптовалют у останні квартали призводить до `значної конкуренції та страху пропустити можливості (FOMO) серед інвесторів`.

Galaxy вказує на те, що взаємозв`язок між ціною біткоїна (BTC) та капіталом, інвестованим в криптовалютні стартапи, розпався, оскільки найбільша криптовалюта у світі значно збільшилася з початку січня минулого року, у той час як діяльність венчурного капіталу мала проблеми зі стеженням.

Успішне введення торгівельних фондів біткоїна на місцевих біржах (ETF) у січні та поява Bitcoin layer 2s, разом із регуляторними викликами та макроекономічними труднощами, всі це сприяло цьому розходженню, вказано у ноті.

Сума інвестованого капіталу зросла у цьому році, але залишається далеко поза рівнями, побаченими, коли біткоїн останній торгувався вище $60 000, між 2021-22 роками, каже Galaxy.

Компанії ранніх стадій отримали 78% капіталу у другому кварталі, а 20% потрапили за пізніші стадії фірми, відзначає звіт. Великі, більш загальні венчурні капіталовкладення або вийшли з сектору, або суттєво зменшили свою діяльність, що ускладнює для стартапів пізніших стадій збір коштів.

Через відновлення криптоліквідності, алюментари можуть готуватися повернутися на ринок, що може призвести до більшої активності венчурного капіталу в другій половині, додається в звіті.

Читати далі: Можливо, традиційний венчурний капітал таки не був так поганий після усіх.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть