Затримка Ethereum ETF: ціна ETH падає

Затримка Ethereum ETF: ціна ETH падає

Ціна ETH падає, оскільки схвалення Ethereum ETF затримується

Ціна Ethereum (ETH) зазнала невдачі після того, як у понеділок тимчасово перевищила позначку у $3,500, впавши знову до рівня підтримки у $3,400 у вівторок. Затримка походить від очікуваного повного схвалення SEC заявок на Ethereum ETF, які зараз були відкладені до 8 липня. SEC просить переглянути заявки

Аналітики спочатку очікували схвалення до 2 липня, але SEC попросив видачників подати переглянуті заявки до 8 липня. Експерт ETF з информагентства Bloomberg Ерік Балчунас поділився у соцмережах, що SEC взяло додатковий час для надання відгуку, що призвело до переглянутого графіка. Балчунас заявив:

`На жаль, мислю, що ми маємо відкласти нашу лінію до/після свята. Слухається, що SEC взяла додатковий час для надання відповідей цього тижня (хоча знову дуже легкі виправлення) і з того, що я чую, наступний тиждень мертвий, бо свято = 8 липня процес відновлюється, і незабаром після цього вони запустять`

Голова SEC Гері Генслер раніше вказав, що Ethereum ETF ймовірно отримають схвалення `до кінця літа`. Наразі SEC розглядає та схвалює форми S-1, які представляють другий крок у запуску Ethereum ETF з оперативної торгівлі.

Незважаючи на затримку, управляючі активами залишаються оптимістичними стосовно схвалення перших американських заявок на Ethereum ETF, які безпосередньо інвестують в Ether, з очікуваннями на середину липня. Останній звіт з Bloomberg підкреслив конструктивний діалог між управляючими активами та регулятором. Запуск Ethereum ETF наближається

У відповідності зі звітом, надхідні відповіді регулятора містять незначні питання, якими видачники наразі займаються. У травні SEC схвалила пропозицію бірж щодо внесення цих продуктів, вимагаючи окремого схвалення для їх запуску.

Стив Курц, керуючий управлінням активами у Galaxy Digital, прогнозує схвалення Ethereum ETF протягом наступних декількох тижнів. Galaxy Digital подав заявку на Ether ETF, і Курц висловив упевненість у процесі, підкреслюючи знайомство з вимогами на основі їхнього досвіду з Bitcoin ETF.

Кілька відомих фірм, включаючи BlackRock Inc., Fidelity Investments, 21Shares та Invesco, мають заявки, які чекають на схвалення. Оголошення про комісії на відповідних фондах є обов`язковим кроком перед початком торгівлі.

Якщо фонди отримають зелене світло, одне ключове питання лишається: Чи породять Ethereum портфелі подібний рівень попиту, як і історичний дебют американських єврофондів в січні, які накопичили $52 мільярди активів?

Згідно з попереднім звітом від NewsBTC, Ethereum ETF можуть привернути значні витрати в перші місяці торгівлі, хоча вони можуть не мати такого ж обсягу витрат, як на новосхваленому ринку Bitcoin ETF.

У коментарі для інвесторів глава інвестиційного підрозділу Bitwise, Метт Хоуган, передбачив, що ці ETF можуть привернути $15 мільярдів чистих витрат протягом перших 18 місяців торгівлі.

Щоб здійснити цю оцінку, Хоуган врахував ринкову капіталізацію Bitcoin та Ethereum, очікуючи, що інвестори спрямують кошти у відповідні обмінні продукти (ETP) пропорційно.

Хоуган вказав, що американські інвестори вже інвестували $56 мільярдів в Spot Bitcoin ETP, і очікує, що ця цифра досягне $100 мільярдів або більше до кінця 2025 року.

Виходячи з цього джерела, він визначив, що Spot Ethereum ETP повинен привернути $35 мільярдів активів, щоб відповідати Ethereum ETP, процес, який може зайняти близько 18 місяців.

Додатково, він відзначив, що Spot Ethereum ETP запуститься з $10 мільярдами активів, завдяки конвертації Grayscale Ethereum Trust (ETHE) в ETF.

На момент написання, ETH торгується на рівні $3,418, фіксуючи значні втрати на місячному графіку понад 9%.

Зображення від DALL-E, графік від TradingView.com

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть