Прогноз на запуск Ethereum ETF: Очікування та сумніви SEC

Прогноз на запуск Ethereum ETF: Очікування та сумніви SEC

Прогнозується, що запуск Ethereum ETF буде тижнем 15 липня з поданням документів 8 та 12 липня, заявив Нейт Герасі. Ерік Балчунс тепер очікує затвердження SEC на тиждень 8 липня, посилаючись на регулятивні зміни та мінімальну активність перед Днем Незалежності. Аналітики очікують, що після запуску Ethereum ETF криптовалюту Ефір випередить Біткоін, оскільки Біткоін обличчя тиск від Mt. Gox.

Згідно з Герасі, в Bloomberg передбачають перероблення S-1 на 8 липня, припускаючи, що остаточне подання очікується на 12 липня, що потенційно може призвести до запуску ETF Ethereum в тиждень 15 липня.

Однак експерти галузі залишаються сумнівними стосовно затвердження Комісією з цінних паперів та бірж (SEC). Ерік Балчунас, аналітик Bloomberg Intelligence, спочатку прогнозував зелене світло до 4 липня, але переглянув свою точку зору, почувши, що SEC запросила поправки від потенційних емітентів. Балчунс тепер вважає, що тиждень 8 липня є більш ймовірним для будь-якого регуляторного руху, посилаючись на мінімальну активність перед Днем Незалежності.

Затримка представляє собою розгілля для галузі, яка сподівалася, що введення ETF Ethereum буде дзеркальним для впливу ETF Bitcoin, які були раніше цього року. Аналітики з K33 Research, Ветле Лунде та Давид Циммерманн вказують, що ETF Ethereum можуть випередити Біткоін в тижні після їх запуску.

Їх звіт свідчить про те, що ці ETF, які очікуються вже 8 липня, можуть значно підсилити ціну Ефір, тоді як Біткоін може стикнутися з тиском на продаж, оскільки $850 мільйонів фондів повертаються кредиторам з ліквідованої біржі Mt. Gox, що починається на цьому тижні.

Незважаючи на менший успіх Ethereum порівняно з Біткоіном протягом минулого року, ринковий рост Біткоїна було підтримано понад $14 мільярдами, які надійшли в продукти, пов`язані з Біткоїном. Очікуваний запуск ETF Ethereum міг би позначити значний зміщення в ринковій динаміці.

УВАГА: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар ринку і не становить інвестиційну пораду. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть