Спад Bitcoin: причини та наслідки

Спад Bitcoin: причини та наслідки

Звіт з Bitfinex, який розгніває інвесторів: `Спад Bitcoin може продовжитися, ось причини!`

Хоча провідна криптовалюта Bitcoin (BTC) продовжує свої горизонтальні рухи в діапазоні від $ 62,000 до $ 63,000 в останні дні, інвестори, що витримали спади протягом довгого часу, очікують великого підйому.

Проте, з Bitfinex прийшов звіт аналітиків, який розгніває інвесторів.

За даними The Block, аналітики стверджують, що власники Bitcoin тривалого терміну знову почали отримувати прибуток і передбачають, що ці інвестори можуть продавати прибуток.

За словами аналітиків, якщо прибуткова діяльність тривалосрокових інвесторів зросте, це може створити значний негативний тиск на ціну Bitcoin у короткостроковій перспективі. `Інвестори тривалого терміну, які припинили продажі з прибутком з початку травня, здавалося б, знову почали продавати свої активи.

Інвестори тривалого терміну продовжують продажі Bitcoin, і той факт, що тримачі тривалого терміну продовжують одержувати прибуток, свідчить про те, що перспективи для BTC у найближчому майбутньому слабкі.

Дані показують, що тримачі тривалого терміну, які почали отримувати прибуток за цінами вищими, ніж попередній пік циклу в Q2 2024 році, знову починають отримувати прибуток на місцях, але зараз вони отримують прибуток в меншому масштабі.

Це відбувається незважаючи на те, що ціна Bitcoin зараз торгується нижче цього піку.`

Аналітики зазначили, що прибуткова діяльність тримачів тривалого терміну BTC може створити значний тиск на ціну Bitcoin в найближчі терміни, можливо, продовжуючи поточний спад і негативно впливаючи на биковий ринок у середньостроковій перспективі. Ці два події підтримують Bitcoin!

Аналітики заявили, що тиск на ціну BTC не прийшов лише від тримачів тривалого терміну і повідомили, що продажі Bitcoin німецьким урядом та продажі, очікувані після відшкодування Mt.Gox, поклали тиск на ціну.

Проте, аналітики Bitfinex відзначили, що попри цей негативний тиск, значний спад у продажах майнерів та чисті припливи в ETF-фонди Bitcoin на місці підтримують Bitcoin зверху.

Аналітики з Bitfinex нещодавно відзначили, що оптимізм стосовно ризикованих активів, таких як Bitcoin, збільшився, оскільки Індекс особистого споживання (PCE), який є провідним даним щодо інфляції, за яким слідкує FED приймаючи рішення про відсоткові ставки, залишився незмінним у травні.

*Це не інвестиційні поради.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть