Найбільший фонд точкового біткоїн-ETF додав $790 млн в червні

Найбільший фонд точкового біткоїн-ETF додав $790 млн в червні

Інвестори додали гроші до біткоїн-ETF, навіть коли біткоїн втратив 7% в червні.

Фонди з точковим біткоїн-ETF побачили чистий витік $790 мільйонів, навіть при тому, що ціна біткоїна впала на 7% у червні.

Раніше фонди досвідчували важкі витоки, коли базова криптовалюта різко знижувалася, наприклад, у квітні.

Ідея, що стрімке збільшення активів у фондах з точковим біткоїн-ETF було результатом загону, який прослідує `підвищення ціни`, отримала ранг в червні.

Дані від Bloomberg Intelligence показують, що фонди з точковим біткоїн-ETF побачили чистий витік $790 мільйонів, навіть при падінні ціни біткоїна (BTC) на 7%. Лідером став той, що зараз є найбільшим серед точкових ETF, Bitcoin Trust (IBIT) від BlackRock`s iShares, де витоки перевищили $1 мільярд, компенсуючи самі по собі значні витоки з високооплачуваного Bitcoin Trust (GBTC) від Grayscale.

Дії відрізняються від квітня, коли фонди з точковим біткоїн-ETF як група побачили значні витоки через спад ціни біткоїна на 15% у той місяць.

“Бумери є набагато кращими тримачами, ніж деякі зондують,` написав сеніорний аналітик ETF з Bloomberg Intelligence Ерік Балчун, можливо намагаючись атакувати добре відомого аналітика Джеймса Біанко, який продовжував намагатися вказати на те, що за масовим збором активів у фондах з точковим біткоїн-ETF стоїть слабкі руки.

Частина позитивного стріму в червні також може походити від ентузіазму, пов`язаного з можливістю запуску точкового ETF для ефіра, над чим регулятори та потенційні емітенти видимо працюють над затвердженням. Тоді як прихід конкурентного точкового криптовалютного ETF може витягнути гроші з фондів біткоїна, це також може бути позитивним сигналом, що регулятори нарешті приймають галузь як частину фінансової системи.

Емітентам ETF з ефіра було наказано подати важливий документ перед 8 липня, згідно з повідомленнями, що викликали надії, що ETF найімовірніше вийдуть на ринок цього місяця.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть