Крейкен розглядає можливість використання ядерної енергії для центрів обробки даних

Крейкен розглядає можливість використання ядерної енергії для центрів обробки даних

Kraken розглядає можливість використання ядерної енергії як джерела живлення для своїх центрів обробки даних.

Криптовалютна біржа планує партнерство з постачальниками енергії, які можуть забезпечити невеликі модульні реактори.

Компанія вивчає варіанти ядерної енергії в Північній Америці та Європі.

Крейкен розглядає використання ядерної енергії для живлення своїх центрів обробки даних в умовах очікуваного зростання децентралізованих фінансів (DeFi) та зростаючого попиту на свої послуги, заявив головний технічний директор компанії, Вішну Патанкар, у виключному інтерв`ю з CoinDesk.

Крейкен не планує будувати власні реактори, але розглядає партнерство з постачальниками енергії, які можуть постачати ядерну енергію за допомогою невеликих модульних реакторів (SMR). Ці реактори можуть бути розміщені поруч із центрами обробки даних та не мають обмежень по місцю або погоді, за словами Патанкара.

`Зайшовши в криптовалютний клас активів і рухаючи активність на ланцюжку, зростає потреба в надійних порталах для обміну фіатних грошей,` - сказав головний технічний директор Крейкен. `Підтримка нашої енергетичної стійкості означає зміцнення прямого шляху до криптоекосистеми, підтримуючи її подальший зріст.`

Крім того, Крейкен прагне забезпечити постачання енергії з урахуванням великого зростання попиту від компаній штучного інтелекту (AI) та компаній з високою продуктивністю обчислень (HPC), що змінює ландшафт у плані стабільності енергопостачання, за словами Патанкара.

Крейкен досліджує варіанти ядерної енергії в Північній Америці та Європі.

Атомний резерв

Дослідження Крейкена ідея приходить ​​в час, коли все більше технологічних компаній шукають угоди з операторами атомних електростанцій для живлення центрів обробки даних, необхідних для задоволення вимог штучного інтелекту. `The Wall Street Journal` повідомив у вівторок, що ця тенденція стає все більш очевидною, і фірми, включаючи Amazon Web Services, намагаються закріпити угоди з атомними електростанціями для живлення центрів обробки даних.

Зростаючий попит від амбіційних компаній з штучним інтелектом змусив біткойн-майнерів змінити напрямок від крипто-майнінгу до постачання інфраструктури для цих фірм. `Core Scientific` підписала угоду з фірмою штучного інтелекту CoreWeave цього місяця.

`Атомний резерв означає, що Крейкен може продовжувати працювати навіть якщо було б значні перебої в місцевому енергопостачанні,` - сказав Патанкар, вказуючи на те, що `це додає надлишковість та захищає нашу енергетичну стійкість, щоб ми могли продовжувати пропонувати 24/7 продукти та послуги нашим клієнтам по всьому світу.`

Хоча остаточне рішення ще не прийнято, Патанкар сказав, що Крейкен позитивно розглядає ядерну енергію як варіант, оскільки інші альтернативи, такі як вітро- та сонячна енергія, залежать від погодних умов, а зберігання енергії також викликає труднощі.

Однією з критик критики в адресу криптовалютної індустрії є екстремальна витратність енергії, оскільки блокчейни типу proof-of-stake, такі як Bitcoin, потребують великих обсягів обчислювальної потужності. Ядерна енергія також має схожу негативну сприйнятливість, але з інших причин, проте в цьому випадку вона може бути більш екологічно чистим рішенням. Будь-яка надлишкова енергія, яка генерується реакторами, може бути зібрана та використана для живлення систем охолодження центрів обробки даних.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть