Рівні Bitcoin: ключові моменти

Рівні Bitcoin: ключові моменти

Експерт встановлює наступні рівні Bitcoin, які варто стежити, оскільки BTC `застряг у паралельному каналі`

З Bitcoin (BTC), який встановився вище підтримки на рівні $60,000, бики зараз намагаються підтримати свою домінування, навіть коли актив стикається з невизначеністю серед основних ведмежих елементів.

Серед останнього руху цін, криптоаналітик Алі Мартінес указав у пості на X 2 липня, що материкова криптовалюта, на перший погляд, `застрягла в паралельному каналі`, вказуючи на ключові рівні для відстеження потенційних рухів цін.

Мартінес вказав, що якщо нижня межа на рівні $62,500 утримується, Bitcoin може відбитися до $63,200 або $63,800.

Важливість ключових рівнів для стеження

Зараз верхня межа поточного каналу Bitcoin становить приблизно $63,800, тоді як нижня межа близько $62,500. Зауважимо, що Bitcoin торгується поблизу нижньої межі близько $62,649, і ціна тестувала рівень кілька разів, що свідчить про міцну підтримку на цьому рівні.

З іншого боку, якщо ціна прорветься нижче $62,500, це може сигналізувати про подальші можливості для спадної тенденції, з необхідністю визначення нових рівнів підтримки нижче цього порогу.

Незважаючи на те, що аналітик визначив ключові рівні для спостереження, кілька основних фундаментальних чинників вказують на ведмежий настрій, який може зірвати вертикальну траєкторію Bitcoin. У цьому випадку німецький уряд відправив інші 282.74 BTC ($17,6 млн) на декілька криптобірж, зокрема Coinbase, Bitstamp і Kraken, 2 липня.

З початку минулого місяця адреси з позначкою уряду відправили приблизно $193 млн вартості Bitcoin на адреси криптобірж. Такі рухи можуть створити вплив на зниження курсу Bitcoin, намагаючись вийти з останньої консолідації.

Тим часом, незважаючи на невизначеність ринку, деякі бики елементи можуть дати інвесторам надію. Наприклад, ринок може отримати приплив капіталу після того, як стало відомо, що Sony Group готується до запуску Bitcoin та криптобіржі в Японії. Цей запуск слідує за покупкою гіганта електроніки підпільної підсадили Amber Group, Amber Japan. Аналіз ціни Bitcoin

На момент публікації Bitcoin торгувався на рівні $62,710, зробивши невеликі прирости менше ніж на 0,1% за останні 24 години. На щотижневому графіку Bitcoin вище на понад 2,6%.

На основі короткострокового руху Bitcoin має повернутися до рівня $63,000 для того, щоб зберегти надію на продовження недавньої бульвійної траєкторії.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ви ризикуєте своїм капіталом.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть