Майбутнє стейкінгу Ethereum: Тестнет CSM від Lido

Майбутнє стейкінгу Ethereum: Тестнет CSM від Lido

Чи Це Майбутнє Стейкінгу Ethereum? Усередині Інноваційного Тестнету CSM від Lido

У значному просуванні у стейкінгу Ethereum Lido оголосив про запуск тестової мережі Community Staking Module (CSM), що є важливим кроком у своїй місії демократизації та децентралізації стейкінгу Ethereum.

Ця нова ініціатива спрямована на відкриття можливостей для стейкінгу для більшої аудиторії, спочатку спрямованою на ранніх прихильників, а згодом, на всіх операторів вузлів до середини липня. Цей крок спрямований на підвищення стійкості та інклюзивності ландшафту стейкінгу Ethereum.

Тестнет CSM діє в рамках директиви Lido надати більш доступну модель стейкінгу порівняно з традиційними методами стейкінгу. Зменшуючи потрібну кількість ETH, Lido робить участь в стейкінгу більш доступною для менших операторів, що призводить до розширення участі та відповідності до етосу децентралізації Ethereum.

Основні Особливості та Переваги Тестнету CSM

CSM вводить кілька інноваційних функцій з метою покращення досвіду стейкінгу. Він пропонує вільний доступ, дозволяючи будь-якому операторові вузла співпрацювати з протоколом Lido та запускати валідаторів. Це особливо корисно для спільноти стейкерів, які раніше можуть вважати бар`єр входу занадто високим.

Модуль використовує механізм зв`язку на основі ETH з унікальним дизайном кривої зв`язку для оптимізації фінансових зобов`язань та розподілу винагород. Це включає гладше розподіл винагород та потенційно вищі прибутки, ніж при одиночному стейкінгу.

Крім того, тестнет CSM включає дружні інтерфейси та зменшені комісії за операції на ланцюжку, покращуючи зручність та вартість. Однією з ключових особливостей є інтеграція Maximal Extractable Value (MEV) у систему винагород, що може привести до кращих заробітків для стейкерів порівняно з традиційними методами.

Участь та Майбутні Наслідки

Участь у тестнеті CSM спочатку доступна операторам вузлів, які беруть участь у програмі раннього прийняття. Ці учасники відіграють важливу роль у вдосконаленні функціоналу модуля та забезпеченні його готовності до широкого релізу.

Успішне виконання в тестнеті також може забезпечити місце для операторів у програмі раннього прийняття, яка обіцяє додаткові переваги, такі як зменшені вимоги до зв`язку для валідаторів.

Щоб приєднатися до тестнету, оператори можуть почати, звернувшись до відповідного порталу за адресою csm.testnet.fi, де вони можуть зареєструватись та почати запускати валідаторів CSM. Процес відображає запуск стандартних валідаторів, з додатковим кроком реєстрації через CSM для полегшення взаємодії з контрактом Beacon Chain Deposits.

Стратегічне впровадження CSM від Lido спрямоване не лише на покращення сервісних пропозицій, але й на зміцнення загальної мережі Ethereum шляхом збільшення кількості та різноманітності валідаторів. Це очікується покращить безпеку та стійкість мережі, зробить Ethereum більш стійким до потенційних загроз та флуктуацій.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть